Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Největší krásky z Českých lvů: Plodková překvapila vlasovou proměnou, Maximová se podobala Marilyn

10. března 2024 | 00:11

31. ročník udílení Českých lvů je za námi a kromě řady filmových ocenění přinesl hned několik povedených looků. Na slavné krásky byla radost pohledět, letošní červený koberec se totiž nesl ve znamení ženkosti a elegance. Kdo zazářil nejvíc?

Jak už to u událostí podobného typu bývá, pozornost je zaměřena nejenom na nominované, ale také na slavné dámy, které mají příležitost blýsknout se na červeném koberci a vynést šaty z dílen slavných návrhářů, a doplnit je o slavnostní líčení a účesy. Letošní udílení Českých lvů se neslo ve znamení elegance a ženskosti a slavné dámy v tento významný večer zazářily.

VIDEO: Nejlepší a nehorší modely Českých lvů podle stylisty

Video se připravuje ...
Nejlepší a nehorší modely Českých lvů podle styslisty • VIDEO: Videoredakce ženských titulů, Zdroj fotografií: Blesk.cz, Profimedia

Překvapení večera

Velkým překvapením byla vlasová proměna herečky Jany Plodkové. Z éterické blondýnky se stala brunetka, na půvabu jí kaštanový odstín ale vůbec neubral. Vlasy měla sepnuté a tváře jí lemovaly navlněné prameny. Herečka nepotřebuje výrazné líčení, a tak i tentokrát její tvář zdobil decentní make-up, který tak akorát podtrhl její přirozenou krásu. Jana Plodková oblékla stříbřitě šedé šaty z dílny Zuzany Kubíčkové, které doplnila šperky Zdeňka Vacka.

Jana Plodková
Autor: profimedia.cz

Dechberoucí proměna

Svou proměnou přítomným vyrazila dech zpěvačka Ewa Farna, která dorazila ve fialových šatech. Jestliže v horních partiích zakryla zpěvačka úplně vše, v dolní části se látkou trochu šetřilo - rozparek totiž sahal až nad stehno. Ewa Farna však vypadala úžasně. Už několik měsíců se pyšní štíhlejší postavou a odvážný model tuto skutečnost jenom podtrhl. Líčení sladila s odstínem šatů a navlněné vlasy nechala volně rozpuštěné.

Ewa Farna překvapila odvážným rozparkem.
Autor: profimedia.cz

Druhá Marilyn

Herečka Elizaveta Maximová se inspirovala módní ikonou Marilyn Monroe a dorazila v korzetových šatech ve fuchsiové barvě zdobenými blyštivými výšivkami z křišťálů vytvářející motiv kohoutí stopy. Róba pocházela z dílny Borise Krále. V šatech vynikl její úzký pas a celkově v nich vypadla velmi žensky. Své blond vlasy si nechala navlnit, a tak opravdu připomínala legendární sexsymbol padesátých let.

Elizaveta Maximová
Autor: profimedia.cz

Inspirovaly vás třpytivé outfity našich celebrit? Módní kousky za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová