Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

4 největší chyby v odličování: Kterou z nich děláte také?

Video se připravuje ...
4 největší chyby v odličování: Kterou z nich děláte také?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
9. června 2023 | 06:00

Jak je to opravdu s micelární vodou, které se mnohé ženy obávají? Pomůže k čistému obličeji obyčejná voda? A co tolik oblíbené odličovací oleje, jaké mají ALE? Vývojářka kosmetiky a spolumajitelka značky Canneff Lenka Průšová o nejčastějších chybách, které dělají ženy při odličování.

Odličování je jedním z důležitých kroků, na které by ženy neměly při večerní rutině rozhodně zapomínat. A to dokonce i ve dnech, kdy na pleť nenanesly ani make-up či nepoužily dekorativní kosmetiku. Lenka Průšová také upozorňuje, že nestačí pouze omýt obličej obyčejnou vodou. "Pomocí vody nic nevyčistíme. A to z jednoho prostého důvodu – nejsou tam čisticí látky. Zároveň nám voda pleť ani nezhydratuje."

Důrazně varuje také před používáním čím dál populárnějších odličovacích olejů. "Apeluji na ženy, aby byly při používání olejů opatrné. Zejména při odličování očí. Mohou totiž vzlínat do oka, do spojivky a způsobit hodně velkou neplechu." Na co dalšího bychom neměly zapomínat? A na co si dát při odličování pozor? Podívejte se na celé video. 

Zajímá vás více podobného obsahu? Podívejte se na náš youtubový kanál Ženy na síti. Najdete zde rozhovory s odborníky i celebritami, reportáže nebo lifestylové video podcasty. 

Přípravky na odlíčení pro všechny typy pleti najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: TeSim