Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Po padesátce nabrala druhý dech: Z proměny učitelky Šárky vám spadne čelist!

3. května 2022 | 06:00

Osud nám do života přináší mnoho radostí, ale i strastí. O trnité cestě a životních změnách by mohla vyprávět i jedenapadesátiletá Šárka Milarová, která své nesnáze schovává za maskou přísné učitelky. Od své obranné image během své cesty však nakonec statečná Šárka upustila. Během cesty za doslova vysněnou krásou! Jaký je její celý příběh a jak proměna dopadla?

Bezpochyby každá z nás v sobě ukrývá trápení i tajemství, kterým je těžké čelit tváří v tvář. Jistou dávku odvahy projevila naše dnešní hrdinka Šárka z Prostějova, maminka dvou dětí, pro kterou zásadním životním zlomem byl rozpad manželství. Problémy s ním spojené zajídala, kvůli čemuž přibrala, poté ale rapidně a rychle zhubla a zůstal jí z toho převis kůže na břiše. Aby se opět mohla usmívat na svět, přihlásila se do pořadu Vysněná krása, který můžete vidět na svých obrazovkách každý pondělní večer ve 21:30 na Primě.

Její přihlášení do pořadu však zpočátku nebylo jednoznačné, původně totiž přihlásila svou kamarádku. Byla si vědoma toho, že jako učitelka jde s kůží na trh a že se ve škole její proměna bude řešit. V procesu proměny se neměnil jen Šárčin zevnějšek, ale i její vnitřek, protože se začala pomalu otevírat a rozpovídala se o tom, že život neměla vždy jednoduchý.

Na cestě za jejím snem ji doprovázel tým odborníků z estetické medicíny, plastické chirurgie i stomatologie. Šárka tak prošla odstraněním volné kůže z oblasti břicha, ale i stehen, poté usedla do zubařského křesla, kde ji čekaly dentální hygiena, bělení zubů i oprava výplní. Ke konečné proměně se pak přidaly ještě botox, který vyplnil vrásky, výplň rtů i niťový lifting.

Finální proměna doplněná o konečný styling, účes a líčení je pak dechberoucí. Posoudit ji můžete sama v naší fotogalerii:

Autor: Žaneta Podlahová