Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kosmetické novinky na měsíc prosinec: Tyhle si nadělte pod stromeček

  • ...
    16. prosince 2021 | 06:00

    Vánoce se blíží, a pokud stále nevíte, čím udělat radost svým blízkým nebo samozřejmě i sobě, kosmetika bude trefou do černého. Vybraly jsme pro vás několik produktů, které rozhodně potěší!

    Maska na ruce, blyštivý tekutý rozjasňovač nebo zklidňující sprej na polštář? Vyberte si z našeho výčtu kosmetických novinek a udělejte radost na Vánoce mamince, sestře, kamarádce nebo klidně sobě!

  • Čisticí pleťová pěna s kouzelnou lískou Le Chaton, 235 Kč (100 ml), koupíte na www.kosmetikacapri.cz

    Nová čisticí pěna od české značky kosmetiky Capri je určena k hloubkovému a šetrnému čištění pleti. Obsahuje samé dobroty: syrovátku z kozího mléka, extrakt z Hamamelis virginiana neboli vilínu viržinského, vitaminy B5, B6, vápník, draslík a hořčík. Tento zázračný koktejl se postará o to, že bude vaše pleť dokonale zbavena nečistot a připravena na další péči. Používejte ho ráno i večer a vaše pleť bude zářit. Jak na to? Pěnu naneste do dlaně, poté na obličej a krouživými pohyby vyčistěte pleť. Nakonec dočistěte navlhčeným kosmetickým tamponkem. Pěna se skvěle hodí pro všechny typy pleti – citlivou, zralou, problematickou, suchou, ale i tu pánskou.

  • Pěna na nohy Urea Repair, Eucerin, 375 Kč (150 ml), koupíte v síti lékáren

    Chodidla jsou skryta v botách a často opomíjena. A přesto se spoléháme na to, že nám budou spolehlivě sloužit po celý den. Jsou vystavována neustálému tlaku a odírání a tuto zátěž dále zvyšují nejrůznější typy obuvi. A proto je potřeba věnovat jim zvláštní péči. Řešení pro vás může být nová pěna na nohy Urea Repair Plus 10 % od značky Eucerin. Ta přináší hrubé a suché pokožce chodidel intenzivní hydrataci pro okamžitou úlevu. Kombinuje klíčové složky pro intenzivní a cílené řešení problému suché pokožky. Urea zůstává zlatým standardem v péči o suchou pokožku. Klasické složky, jako jsou přirozené hydratační faktory, dodávají pokožce náležitou hydrataci, zatímco ceramidy posilují kožní bariéru a brání ztrátě vlhkosti. Účinkují společně s dexpanthenolem a dekandiolem, dvěma aktivními složkami, které jsou oblíbenou součástí přípravků pro péči o chodidla, a to díky své schopnosti pokožku rychle regenerovat a působit proti mikroorganismům, které mají na svědomí plísňové infekce. Jedním z osvědčených účinků této nové pěny na nohy je zvýšení odolnosti pokožky nohou vůči plísňovým infekcím. 

  • Tekutý rozjasňovač Fenty Beauty, 730 Kč (15 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Kdy jindy se trochu víc blýsknout než právě na Vánoce? Rozjasňovač by tedy ve vašem kosmetickém arzenálu rozhodně neměl chybět. Pokud vás nebaví ty klasické pudrové, zkusit můžete rozjasňovač tekutý.

    Novinka Killawatt Freestyle od značky Fenty Beauty, kterou má na starost barbadoská diva Rihanna, je nádherně jemná a lehká a na vašich tvářích vykouzlí neodolatelný třpyt.

  • Zklidňující sprej na polštář Bloom & Blossom, 550 Kč, koupíte na www.madeformoms.cz

    Předvánoční čas bývá občas stresující, v práci se finišují projekty, doma probíhá předvánoční úklid, k tomu pečení cukroví, shánění dárků, a ještě stíhat každodenní život…

    Není divu, že se vám občas ze stresu hůře usíná. Sprej na polštář vám pomůže se uklidnit, snadněji se přenést do říše snů a dopřát si kvalitní spánek. Navíc má z 99 % přírodní složení. Uvnitř najdete kadidlo, vodu z růžových květů a lipový květ, které vám pomohou se zklidnit, až půjdete spát.

  • Vánoční maska na ruce Sephora Collection, 145 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    S blížícími se svátky dostávají vaše ruce pořádně zabrat, protože vedle běžných denních činností musí zvládnout výrobu cukroví i nekonečné balení dárků. Za práci navíc si tudíž zaslouží extra péči a odpočinek. Vyzkoušejte tedy limitovanou edici rukavic s maskou, které jsou napuštěny krémem s výtažkem z mangového másla, které vyživuje a regeneruje suchou pokožku rukou. Rukavice se snadno používají, nepropouštějí vodu a jsou zdobeny svátečním motivem. Během pouhých patnácti minut okamžitě hydratují vaše ruce a jejich účinek vydrží až osm hodin!

    Kosmetické novinky nakupujte díky našemu internetovému srovnávači Zboží Dáma za nejlepší ceny.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, kosmetika, kosmetické novinky
Diskuse ke článku
.