Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neuvěříte! Jak vlasy mění člověka? Správný střih dokáže zázraky

1. října 2023 | 06:00

Nový účes, nové já! Vlasy nemohou změnit to, kým jste, ale mohou vás udělat krásnější i sebevědomější. Ženy zkrásněly a omládly o několik let pod rukama šikovné kadeřnice. Na proměny se podívejte v naší fotogalerii.

Některé ženy zkouší ušetřit za kadeřníka a berou osud do vlastních rukou. Většina takových pokusů ale končila nešťastně, a proto pak tyto ženy stojí fronty před kadeřnictvími, kde požadují zázraky. Talentovaná kadeřnice Jurgita Malakauskaité sdílela několik fotografií žen před změnou a po ní – a proměny jsou dechberoucí.

VIDEO: 7 největších vlasových trendů roku 2023.

Video se připravuje ...
7 největších vlasových trendů roku 2023 • VIDEO: Videohub

Vlasy opravdu dělají člověka! "Vždy poslouchám přání klientů a také se zaměřuji na to, co je v životě pro ně aktuální. Například žena, která přišla o práci, potřebuje zaujmout a ženy po čtyřicítce chtějí omládnout," popisuje Jurgita. Říká také, že správný střih a barva vlasů se musí odhadnout podle životního stylu, tvaru obličeje a kvality vlasů.

Je důležité, aby se žena cítila v novém sestřihu komfortně a aby si i po ranním pohledu do zrcadla řekla, že přesně takhle má vypadat. Nová barva vlasů i změna délky udělají naprosto nového člověka. Kouzelné proměny můžete vidět na kolážích žen, které byly se svou proměnou maximálně spokojené. Kombinace správného účesu a vhodného make-upu je zkrátka korunou krásy.

Přípravky pro krásné a zdravé vlasy pořídíte za nejvýhodnější ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Adéla Ondroušková