Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Neuvěřitelná proměna Radky. Náročná operace jí změnila život

17. května 2022 | 06:00

Strážná u městské policie Radka má už odrostlé děti, ale má problémy s maminkou. Nejen proto, ale i kvůli nevydařenému vztahu, který jí sebral hodně sil, se sama sobě nevěnovala. Nyní je čas to změnit. A k tomu jí pomůže tým pořadu Vysněná krása.

Radce je 49 let a  tvrdí, že má v puse peklo. Navíc žije s maminkou, se kterou nevychází. Už od puberty. Maminka si na ní vylévala zlost. Vidí v ní svého bývalého manžela a nenávidí ji. 

Radčiným hlavním problémem jsou její zuby – už od dvanácti let má mezerník. Přední zuby jí v dětství vytrhli. Radka si dodnes myslí, že to byla chyba zubařky, údajně se ztratila i její karta a rodiče jí v dětství nepomohli. Zuby jsou pro Radku tabu. Před okolím mezerník tají, ani její manžel o tom celou dobu nevěděl. Jediná, kdo o jejím tajemství se zuby věděl, byla její dcera Hanka. Ta bude Radku podporovat i na její cestě.

Během své cesty za vysněnou krásou Radka nejvíce času strávila v zubařském křesle. Ukázalo se, že řešení problému bude nadlidský úkol. Bylo potřeba nejdříve doplnit chybějící kost, počkat, až doroste, a pak přišly na řadu čepy. A až po rekonvalescenci mohly přijít na řadu zuby samotné.

Radka ale nebude řešit jen své zuby. Podstoupí také speciální proces FastLift, který její obličej omladí o několik let. Také bude pečovat o vlasy pod dohledem kadeřníka Tomáše Arsova a vybere si brýle.

Pořad Vysněná krása, kterým provází Alice Bendová, můžete sledovat každé pondělí ve 21.30 na Primě.

Jak to celé dopadlo? Na to se můžete již nyní podívat ve fotogalerii:

 

Autor: REDAKCE