Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vlasy sestříhané po ramena 30x jinak. Inspirujte se slavnými kráskami

15. září 2022 | 06:00

Toužíte své vlasy zkrátit, ale nechcete se hned pustit do radikální proměny? Nechte si je ostříhat po ramena! Tento účes se hodí pro každou ženu bez ohledu na typ vlasů či věk. Navíc vypadá opravdu šik! Inspiraci najdete v naší fotogalerii.

Účes, který se hodí pro všechny typy vlasů. Tak to je přesně střih po ramena. Zkracování je stále žhavým trendem, a pokud i vy toužíte po změně, jděte do toho. Tento střih je variabilní, praktický a hodí se pro husté i řídké vlasy. Máte zplihlé vlasy? Pak vám dodá na objemu. Jsou vaše vlasy bohaté a kudrnaté? Pak je střihem po ramena ještě více oživíte. Jistě oceníte také jeho praktičnost. Vlasy se vám už nebudou zacuchávat, vyhnete se nekonečnému foukání a váš krk bude dýchat.

Potřebujete účes na svatbu nebo do práce? Zkuste tyto tipy podle naší redakce:

Video se připravuje ...
Potřebujete účes na svatbu nebo do práce? Zkuste tyto tipy podle naší redakce • VIDEO: Videohub/Kristýna Juřicová

Vlasy na ramena: Tolik možností!

Velkou výhodou je, že se s účesem po ramena dá různě experimentovat, a vy tak můžete být pokaždé jiná. Skvěle vypadá elegantní, do hladka vyžehlená varianta, vedle nešlápnete ani s rošťácky rozcuchaným účesem a tomuto střihu dokonale sedí také jemné vlny, které vykouzlíte pomocí žehličky na vlasy nebo kulmy. 

Ani na barvě nesejde. Ať už jste blondýna, brunetka nebo zrzka, střih po ramena sedí každému odstínu. Můžete ho zkombinovat s prosvětlenými konci, metodou balayage nebo jednotnou barvou. Tomuto střihu sluší opravdu všechno. Navíc vám ubere pár let, působí žensky, hravě a sexy a nikdy nevyjde z módy.

Vlasy po ramena jsou hit! Inspirujte se slavnými kráskami:

Jak šikovně zamaskovat odrosty? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak zamaskovat odrosty • VIDEO: Vlastní

Autor: Aneta Valešová