Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejslavnější kudrnaté vlasy všech dob: Od Marilyn Monroe po Julii Roberts

19. dubna 2020 | 06:00

Je zcela běžné, že celebrity během své kariéry několikrát změní image. O těchto slavných dámách jste možná ani nevěděli, že mají ve skutečnosti kudrny! Co jim sluší více? Vlasy kudrnaté, nebo rovné? Posuďte sami ve fotogalerii.

Kudrnaté vlasy jsou rozhodně zábavné. Vypadají rošťácky a přitom sexy a máte v podstatě neustále účes hotový. Na druhou stranu je s nimi občas dost práce. Pokud se dobře nevyspíte, máte místo rozpustilých kudrlinek spíše vrabčí hnízdo a úprava pak zabere nějaký čas. Své o tom vědí tyto slavné krásky, které dnes už často v jejich přirozených kudrnatých vlasech jen tak nevidíte. 

V dnešní době je totiž tolik způsobů, jak si vlasy můžete nechat upravit! A jak už to tak bývá, tak ženy s kudrnatými vlasy touží po rovných, a naopak. Proto byste o většině slavných žen ani neřekli, že jsou jejich vlasy od přírody kudrnaté. Příkladem je třeba Meghan Markle, u které vždy obdivujeme dokonale hladké lesklé černé vlasy. Pravdou ale je, že si své kudrnaté prstýnky nechává rovnat speciálním keratinem, který slouží k narovnání a regeneraci kudrnatých, krepatých nebo poškozených vlasů.

Stejně tak jsme milovaly kudrnaté vlasy představitelky Carrie ze Sexu ve městě: herečky Sarah Jessiky Parker. Nezapomenutelné jsou kudrny Baby z Hříšného tance nebo kudrny sexsymbolu Marilyn MonroeSluší těmto celebritám jejich přirozené kudrnaté vlasy, nebo spíš rovné? Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami:

Autor: Aneta Valešová