Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slavné krásky, které radikálně změnily barvu vlasů: Komu to prospělo a komu ne?

4. dubna 2020 | 06:00

Taky už se těšíte, až po karanténě konečně vyrazíte ke své kadeřnici? Každá z nás občas zatouží po změně účesu... Ať už se jedná o barvu nebo střih, chceme svým vlasům dát zkrátka nový život. Stejně to mají také hollywoodské hvězdy, které mění odstín nebo sestřih i několikrát do roka. Najdou se mezi nimi takové, kterým na hlavě sluší opravdu všechno, jiné by zas tak experimentovat neměly. Přesvědčte se ve fotogalerii!

Jednou blondýna, za týden zrzka a nakonec brunetka. Střídání odstínu vlasů u celebrit není nic neobvyklého. Jejich profese často vyžaduje změnu image, navíc si mohou dovolit platit kadeřníka i několikrát do měsíce, tak proč trochu neexperimentovat?

Největším vlasovým chameleonem Hollywoodu je rozhodně zpěvačka Katy Perry, která už během své kariéry měnila barvu vlasů nespočetněkrát. Mohli jsme ji vidět jako černovlásku nebo zrzku, nebála se ani výraznějších a extravagantnějších barev, jako jsou zelená nebo modrá, a v současné době zakotvila v odstínu blond. 

Obrovskou vlasovou změnou prošla také herečka Kirsten Stewart, kterou máme všichni spojenou s rolí Belly ze ságy Stmívání. Ve filmu – a ještě i nějakou dobu po něm – se mohla pyšnit hnědými dlouhými kadeřemi, ty však ostříhala na kluka. Teď je její účes takový jeden velký experiment. Není totiž ani blond, ani bruneta a také střih není zrovna žádná sláva. 

Na další vlasové proměny celebrit se podívejte do fotogalerie:

Autor: Aneta Valešová