Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpomalit čas pomocí přírody

7. října 2019 | 00:00

Pokud je vám kolem dvaceti, máte dost času na to přemýšlet nad prvními vráskami. Postupně ale kolagen zodpovědný za elasticitu pleti v pokožce ubývá, jeho produkce se snižuje a vznikají první jemné a později i hlubší vrásky. Čas zastavit neumíme, jeho působení můžeme ale zpomalit vhodnou péčí, třeba řadou Anti-Age Global od Yves Rocher.

TIP: Online diagnostika z pohodlí domova

Nejste si jistá, jaký typ pleti máte a jak o ni pečovat, nebo si jen chcete potvrdit správnost svojí beauty rutiny? Vyzkoušejte online diagnostiku pleti na stránkách Yves Rocher. Zabere vám jen pár minut a několik kliknutí a doporučí péči přímo na míru potřebám vaší pleti. Ještě přesnější výsledky pak získáte na vybraných prodejnách Yves Rocher, kde se vám zdarma a bez objednání bude věnovat vyškolená kosmetická poradkyně. Změří několik faktorů, jako je textura pleti, pigmentace, elasticita nebo hydratace a na základě výsledku doporučí vhodné produkty pro vás.

Autor: Yves Rocher

Tajný recept pro mladou pleť

Kdo by nechtěl vyzrát na čas? Neřešit přibývající vrásky, povadlou pleť a ztrátu jejího jasu. Není třeba se ale hned vydávat všanc bolestivým chirurgickým zákrokům. Řešení, jak hloubkově upravit všechny známky stárnutí na povrchu pleti a chránit její buněčné dědictví, se nachází v přírodě.

Vědcům z Yves Rocher se podařilo vytvořit aktivní buněčný extrakt – rostlinný nektar z pupenů šeříku. Tato hvězdná ingredience účinkuje v samém jádru buněk, kde obnovuje jejich funkci. Fibroblasty (zdroj tvorby kolagenu) se poté dokáží obnovovat rychleji.

Nektar z pupenů šeříku můžete najít v řadě Anti-Age Global. Vyzkoušejte například Vysoce regenerační sérum nebo Revitalizační péči proti vráskám. Účinná receptura respektuje vaši pleť i planetu. Produkty této prémiové řady jsou v ekologickém balení, které snižuje dopad na životní prostředí.

Autor: Yves Rocher

Prodlužte mladistvý vzhled pleti

Podpořit mladistvý vzhled pleti můžete i dalšími způsoby. Snažte se za celý den vypít 1,5 až dva litry vody. Voda regeneruje kožní tkáně, zvyšuje elasticitu pleti a vyrovnává teplotu v těle. Tyto procesy zpomalují projevy stárnutí jako jsou vrásky a drobné linky. Do svého jídelníčku zařaďte více vitamínů a antioxidantů, jako je třeba hřebíček, kakao, tymián, vlašské ořechy nebo zázvor. Všechny tyto běžně dostupné potraviny působí jako štít proti volným radikálům. Nezapomínejte na dostatečný spánek a občasný pohyb. I rychlá chůze se počítá!

Autor: Yves Rocher

Autor: Prezentace klienta