Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jak mít na večírku dokonalé líčení?

  • 11. listopadu 2019 | 00:00

    Blíží se nejkrásnější období roku plné příprav na Vánoce, pečení cukroví, nakupování dárků, ale také nás všechny čeká hromada vánočních večírků. Jak zvládnout dokonalé líčení v tomto hektickém období? Poradíme vám! Ve spolupráci s dekorativní kosmetikou ARTDECO jsme pro vás připravili několik tipů na to, aby byl váš make-up perfektní a vy jste se cítila jako královna večírku.      

  • Buďte neodolatelná

    Autor: Artdeco

    Díky dekorativní kosmetice ARTDECO se stanete hvězdou vánočních večírků.

  • Zakryjte nedokonalosti

    Autor: Artdeco

    K perfektnímu make-upu neodmyslitelně patří korektor. ARTDECO nabízí rozjasňující korektor Perfect Teint Concealer, kterým opravíte nejen drobné nedokonalosti pleti pro hladký a rovnoměrný make-up, ale také budete vypadat a cítit se daleko mladší.

  • Vyberte si ten správný make-up

    Autor: Artdeco

    Kvalitní make-up nesmí ucpávat póry, naopak musí pleť vyživovat, hydratovat i ochránit ji před chladem. Pleť pak nevypadá unaveně, ale působí zářivým dojmem. Správný základ je nezbytný pro dosáhnutí perfektních výsledků v líčení! ARTDECO nabízí široký výběr odstínů.

  • Obočí - základ okouzlujícího make-upu

    Autor: Artdeco

    Líčení obočí by mělo dolaďovat celkový vzhled a korespondovat s barvou vlasů. K tónování obočí lze použít speciální pudry na obočí, tužky na obočí nebo řasenky na obočí.

  • Široký výběr očních stínů

    Autor: Artdeco

    ARTDECO nabízí oční stíny profesionální kvality v magnetických krabičkách. Jedinečná paleta barev splní všechny vaše požadavky a dodá očím fascinující vzhled. Vynikající roztíratelnost, přilnavost a pigmentace a k tomu jeden z největších výběrů barev na trhu. TIP: Pod stíny doporučujeme použít podkladovou bázi.

  • Dokonalé linky

    Autor: Artdeco

    Tekuté oční linky jsou vhodné pro přesné a syté vytvoření linky. Nanášejí se pomocí jemného štětečku. Linky ve fixu jsou díky snadnému nanášení vhodné i pro začátečnice. Kvalitní linky ARTDECO vykouzlí dokonalý tvar oka, podtrhnou jeho jiskru a prohloubí pohled.

  • Okouzlující pohled

    Autor: Artdeco

    Výběr té správné řasenky pro vaše řasy je naprosto zásadní. Pro krátké řasy zvolte prodlužující řasenku. Speciální kartáček řasy oddělí a protáhne. Pro řídké řasy budete potřebovat řasenku pro objem. Široké kartáčky těchto řasenek umí často vytvořit až efekt umělých řas.

  • Svůdné rty

    Autor: Artdeco

    Věděla jste, že rtěnka je nejobdivovanějším líčením každé moderní ženy? Žádné jiné líčení totiž nedokáže tak dokonale změnit výraz vaší tváře jako je tomu u rtěnky. ARTDECO nabízí širokou škálu rtěnek pro každou příležitost.

  • Zafixujte svůj polibek

    Autor: Artdeco

    Postarejte se, aby vám úplně každá rtěnka vydržela po celý večírek! Každá rtěnka, kterou máte doma, se stane trvanlivou, když použijete ARTDECO Magic Fix, který také zamezuje rozmazávání barvy a otiskům rtů na skleničkách.

     

Autor: Prezentace klienta