Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jak na nejpřirozenější pleť? Zkuste cushion make-upy!

24. září 2019 | 00:00

Trendem všech sezón je zdravá, přirozená a zářící pleť, která působí, jako na sobě ani žádný make-up neměla. Podlehněte tomuto líčení i vy – řešením jsou houbičkové, tzv. cushion make-upy! 

„Nahé“ líčení vládne

Nude make-up se hodí na každou příležitost: na denní nošení, na sport i na víkend. Když k němu přidáte jeden výrazný prvek, rázem se promění i v líčení večerní – výrazná linka na víčku nebo jen temně rudé rty – to vše bude spolu ladit. Zapomeňte však na hutné, krycí make-upy. Řešením je velmi praktické líčidlo, které milují ženy na celém světě a své kořeny má v kolébce krásy, která určuje trendy – v Asii. Jedná se o tzv. houbičkové make-upy, které jsou oblíbené i u nás. Ještě jste je nezkoušela? Přesvědčíme vás, že jeden musíte mít i vy.

Autor: Beiersdorf

Co všechno umí cushion make-up?

Pokud jste aktivní žena, která nemá času nazbyt a přitom musíte vypadat stále skvěle, je to pravé řešení pro vás. Jedno jediné líčidlo toho tolik dokáže: pečuje, sjednocuje, projasňuje, tónuje, chrání a vyhlazuje. A to velmi jednoduše: pouzdro obsahuje houbičku napuštěnou pečujícím make-upem, který se druhou houbičkou na pleť nanáší. 

Autor: Beiersdorf

Jak na to:

Aplikovat lze cushion make-up dvěma způsoby: když houbičkou barevnou emulzi roztíráte od středu obličeje do stran, výsledný efekt bude přirozený, zářivý. Když budete make-up do pleti houbičkou vklepávat, docílíte většího krytí, přesto ale bude líčení velmi svěží a bez efektu masky. 

Autor: Beiersdorf

Novinka od značka NIVEA

Vyzkoušejte i vy Pečující make-up v houbičce Hyaluron Cellular Filler, NIVEA. Má inovativní složení s kyselinou hyaluronovou. Redukuje vrásky, zajišťuje 24hodinovou hydrataci, díky OF 15 pleť chrání před slunečním zářením. Obsahuje barevné pigmenty, které  pleť okamžitě sjednocují a projasňují. Je k dostání ve třech odstínech.

Autor: Beiersdorf

 

Autor: Prezentace klienta