Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak pečovat o ruce v zimě?

Jak mít krásné a zdravé ruce i v zimě?
20. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Naše ruce nikdy netrpí tak jako v zimě. Neustálé změny teplot a prostředí při přechodu z vytopených prostor do mrznoucí zimy si vybírají svou daň v podobě popraskané kůže, záděr kolem nehtů a nepříjemného pocitu pnutí a suchosti. Kdy a v jakém množství používat krém, aby byly vaše ruce vždy spokojené?

Pokožku rukou hydratujte co nejčastěji, ideálně hned po ránu, několikrát během dne (hlavně po umývání rukou) a také večer před spaním. Soustřeďte se na nanesení po celé ploše, obzvláště také na kůžičku nehtů, kde často dochází k praskání a tvorbě záděr.

Množství krému záleží na jeho konzistenci, avšak raději naneste krému o něco více a po chvíli zbytky, které se do pokožky nevsákly, jemně otřete do papírového kapesníku. 

Rich intenzivní vyživující krém na ruce, Surgras promašťující regenerační krém na ruce, Cold Cream multi-comfort krém na ruce, vše Mixa.
Autor: L'Oréal Česká republika

Jestliže si v létě vystačíte jen s lehkým krémem, na zimu budou vaše ruce potřebovat silnější výživu a ochranu. Dopřejte jim péči s účinnými krémy na ruce s hydratačními a vyživujícími účinky od značky Mixa, odborníka na citlivou pleť. Všechny mají bohatou strukturu, která se vstřebává a zevnitř obnovuje suchou a poškozenou pokožku.

SOS Úleva pro suchou pokožku

Potřebujete více než jen hydratační péči? Sáhněte po reparačním krému Cica-Creme, který je vhodný pro celou rodinu. Je obohacený o glycerin a panthenol, složku známou svými regeneračními schopnostmi, a je tak vhodný pro použití na různé škrábance, odřeniny a oslabenou pokožku obličeje, rukou i těla. 

Extra výživný reparační krém Mixa Cica-Creme napomáhá hojení drobných zranění.
Autor: L'Oréal Česká republika

TIP NA ZÁVĚR: Nezapomínejte v zimě nosit rukavice. Své ruce tak ochráníte před mrazivým vzduchem, který je jen vysušuje.