Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zázrak jménem koenzym Q10. Čím se tak proslavil?

15. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Bojujte aktivně proti vráskám, stárnutí pleti i pokožky s koenzymem Q10. Jeho účinky teď můžete otestovat s výrobky nejúčinnější řady NIVEA Q10 POWER, které můžete vyhrát!

Zázračný koenzym Q10

O kouzelné ingredienci všech anti-aging přípravků už jste určitě slyšela. Koenzym Q10 (často jen Q10) přispívá k funkčnosti všech buněk v těle. Je nezbytný při tvorbě buněčné energie v mitochondriích. Navíc jako antioxidant působí proti volným radikálům, což jsou látky, které urychlují stárnutí pleti a poškozují buňky. Q10 najdete i v buněčných membránách a lipidech na povrchu pokožky, kde také plní důležitou funkci antioxidantu a chrání před poškozením pokožky UV zářením.

20leté hledání dokonalého receptu

Americký vědec Frederick L. Crane objevil koenzym Q10 v roce 1957. Několik dalších desetiletí ovšem trvalo, než chemici zjistili, jakou roli hraje koenzym v buněčných procesech. Vědci společnosti Beiersdorf (stojící za známou značkou NIVEA) byli mezi prvními, kteří zkoumali účinky Q10 na pokožku, od roku 1998 jej pak začali používat ve výrobcích kosmetické péče. K oslavě 20. narozenin řady NIVEA Q10 přichází kosmetická značka s nejúčinnějším složením v podobě Q10 POWER.

Autor: Beiersdorf spol. s r.o.

Redukce vrásek za 4 týdny

NIVEA Q10 POWER pomáhá bojovat proti vráskám a stárnutí obličeje. Základem vaší denní péče bude zpevňující denní krém proti vráskám. Efektivně bojuje proti linkám a vráskám a vaši pleť zanechá viditelně pevnější. Ochranný faktor 15 nebo 30 a UVA/UVB ochrana pomáhají chránit pleť před slunečním zářením. Denní krém doplňte nočním krémem, jehož pečující složení intenzivně regeneruje buňky během vašeho spánku. TIP: Vyzkoušejte 10denní intenzivní péči v podobě Koenzymové kúry Q10 POWER s nejvyšší koncentrací kreatinu z celé řady. Aplikujte pod denní nebo noční krém.

Vyhrajte balíček NIVEA Q10 POWER

Bezkonkurenční účinky vylepšené řady teď můžete vyzkoušet na vlastní kůži – navíc zdarma. Stačí se zapojit do soutěže, ve které pomocí pětihvězdičkové stupnice hodnotíte motivační citáty o ženské síle. Každý den NIVEA vylosuje deset výherkyň, které získají balíček. Čím více citátů ohodnotíte, tím vyšší je vaše šance na výhru! Také je můžete snadno sdílet na svůj facebookový profil a zapojit do hry i svoje kamarádky.

.
Autor: Beiersdorf spol. s r.o.