Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

LeChaton: Krása a vitalita ve třech krocích

12. února 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Česká firma Kosmetika Capri přináší svým zákaznicím jedinečné a silně účinné receptury. Inspiraci čerpá ve francouzských trendech, přírodě a pokročilých znalostech vědy. Složení receptur je precizní, stojí totiž na zpracování růstových faktorů přírodního kozího kolostra.

Na základě spokojenosti řady klientek s účinkem jejích krémů teď aktuálně připravila Kosmetika Capri pro své zákaznice balíček LeChaton: Krása a vitalita. Tajemství krásné pleti v každém věku spočívá v optimální péči, jako je pravidelná ochrana, hydratace a výživa pleti. Ke krásné a vitální pleti stačí tato kombinace tří geniálních a skutečně účinných a ověřených produktů:

Platine S - Jedinečný a geniální kosmetický přípravek s vysokým obsahem přírodního kozího kolostra. Je to první kosmetický prostředek na světě, který obsahuje tyto biologické růstové faktory, které prokazatelně urychlují obnovu epidermálních buněk a tím omlazují vzhled pokožky.

Pleťové sérum s 24 hodinovým kozím kolostrem je ve formě lehké emulze a obsahuje vysoké množství  přírodních komplexů, které splňují požadavky moderní anti-ageing péči.

Použití: Vhodný používat 1-2krát denně, nejlépe pod krém či masku, aplikujte cca 2g a rozetřete na obličej, krk a dekolt. Je vhodné také pro zapracování s profesionálními přístroji.

TrésorCrème - Nejluxusnější výrobek značky LeChaton. Nová formule s replumping a myorelaxačním efektem, bojující proti projevům stárnutí. Poskytuje pleti optimální podmínky pro obnovu, koriguje problémy vznikající vlivem zevních agresorů. Výrobek oceněný čestným uznáním Zlatá Incheba na mezinárodní výstavě v Bratislavě.

Hloubková terapie poskytuje pleti optimální podmínky pro obnovu, intenzivně zlepšuje strukturu pleti, která je po aplikaci rozjasněná, zdravá a působí mladistvě. Péče tohoto krému je určena pro náročnou ženu, která si chce uchovat mladistvou a zdravou pleť. Efekt se dostaví již po několika týdnech a je cítit i na dotek. Navíc pravidelná aplikace krému přinese viditelný dlouhotrvající efekt - svěží pleť, vyhlazený a jasný vzhled.

Redukuje hluboké vrásky vzniklé v důsledku nadměrného a nekontrolovatelného stahování obličejových svalů (myorelaxační účinek) a také omezuje uvolňování kožních neuromediátorů - látek, které mají na kontrakci svalů vliv. Zároveň napomáhá obnovovat trojrozměrnou strukturu kůže, navrací pokožce kyprost (tzv. remodeláž - "replumpingeffect") a působí na stimulaci složek mezibuněčné hmoty (kolagenu III, glykosaminoglykanů, proteoglykanů). Také účinně působí na faktor kožní soudržnosti - tzv. integriny, čímž pokožku zpevňuje.

Použití:Vhodný pro každodenní péči o pleť, lze používat i na oční okolí, vyjma očních sliznic.

Platine M - rozjasňující maska s High-tech formulí se zpevňujícím a antioxidačním efektem. Zlepšuje mikrocirkulaci, zvyšuje pružnost a pevnost pleti, vytváří jemný ochranný film. Platine M zajistí pokožce ideální protivráskovou péči, hydratuje pokožku a působí protizánětlivě. Obsahuje aktivní látky: deriváty olivového oleje, tuk z kozího mléka, kaštanový a arnikový extrakt, extrakt z mořských řas.

Použití: Masku je vhodné používat 2 – 3 x týdně. Vaše plet bude vypadat zdravě.

Balíček krása a vitalita je intenzivní omlazující péče o vaši pleť. Obsahuje Platine S, TrésorCréme a Platine M vše celkem za 3 348 Kč. Více na: https://www.lechatonexclusive.cz/darkove-baleni/balicek-krasa-a-vitalita/