Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stylový podzimní trend, který vás zahřeje!

15. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Slunečné dny babího léta jsou už bohužel pryč a venku začíná pomalu přituhovat. Nedejte zimě šanci a vsaďte na stylovou obuv s umělou kožešinou z podzimní kolekce Deichmann. Objevte hřejivé trendy novinky a buďte šik za každého počasí!

Ve sportovním módu

Cítíte, že je na odhalené kotníky už docela chladno, ale do kozaček se vám ještě pořád nechce? Dejte šanci kotníkovým teniskám na pevné podešvi s vnitřkem vystlaným měkoučkou kožešinou, která vaše chodidla příjemně zahřeje! Doplňte svůj podzimní outfit neokoukanými designovými modely s působivými aplikacemi z limitované online kolekce!

Autor: DEICHMANN

Komfortní traktorky

Ideální obuv do podzimního nečasu, ve které hravě zvládnete i první ranní mrazíky? Jednoznačně farmářky s módní kožešinou! Workery už se dávno nenosí pouze na dovolenou do hor – obujte je k ležérnímu městskému outfitu a buďte trendy! Pastelově růžové, tmavě modré, nebo metalické? Ze široké nabídky barevného i materiálového provedení podzimní šněrovací obuvi si zajisté vyberete. Už žádná promrzlá a unavená chodidla! V teploučkých traktorkách z nové kolekce Deichmann zvládnete běhat po celý den! Pro ještě větší pohodlí volte celokožené modely.

Autor: DEICHMANN

Heboučké doplňky

Kožešina se letos nosí i na kabelkách. Podlehněte kouzlu kožešinového trendu a oživte podzimní look originální kabelkou, kterou nemá každý. Vneste do svého šatníku špetku extravagance a upoutejte pohledy okolí jedinečným modelem z podzimní kolekce Deichmann!

Autor: DEICHMANN

V pohodlí domova

I domácí móda může být stylová! Vklouzněte po celodenním shonu do příjemných měkoučkých domácích papučí a užívejte si hřejivé teplo domova. Dopřejte sobě i svým nohám zasloužený relax v komfortní domácí obuvi s výstelkou z umělé kožešiny. Užijte si odpočinek!

Autor: DEICHMANN