Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

KiK Tvář roku už zná poslední tři finalistky

8. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Letošní ročník už zná poslední trojici finalistek. Která ze sedmi soutěžících se stane vítězkou KiK Tváře roku 2018?

Finále soutěže pro všechny odvážné a sebevědomé ženy se nezadržitelně blíží. První čtyři finalistky již známe a nyní se seznámíme s posledními soutěžícími. K Adéle, Martině, Petře a Nicole se tento týden připojila Kateřina z Pardubic, Nikola z Orlové a Simona z Brna. Tyto dámy se koncem listopadu před odbornou porotou utkají o titul KiK Tvář roku 2018.

Do soutěže KiK Tvář roku se mohly přihlásit ženy všech věkových kategorií z celé České republiky. Mezi finalistkami tedy najdete jak mladé dívky, tak i maminky s dětmi. Všechny mají ale jedno společné. Jsou to obětavé a srdečné ženy, které s radostí a ochotou pečují o druhé a o své rodiny. Která z nich by se podle vás měla stát KiK Tváří roku?

Usměvavé soutěžící se smyslem pro módu

V pořadí pátou soutěžící je Kateřina, která pochází z Pardubic. Snaží se být skvělou maminkou své malé dcerce. Je to usměvavá dáma, pro kterou je na prvním místě rodina a blízcí přátelé. Důležité je pro ni, aby všichni byli zdraví a aby se rádi smáli. Váží si upřímných lidí a má ráda dobrý humor. Její vášní je cestování. Na svých cestách ochutnala řadu cizokrajných pokrmů. Mezi její nejoblíbenější patří thajská kuchyně.

Kateřina
Autor: KiK Tvář roku

Nikola z Orlové je šestou soutěžící KiK Tváře roku. Přihlásila se, aby dokázala všem ženám a dívkám, že i žena z malého města si může splnit svoje sny. Rodina i přátelé ji v této cestě podporují. Pro Nikolu je právě rodina velmi důležitá a záleží ji na tom, aby byli všichni zdraví a spokojení. S nadsázkou o sobě říká, že je závislá na nakupování a z KiKu si vždy něco odnese.

Nikola
Autor: KiK Tvář roku

Finálovou sedmičku uzavírá Simona z Brna. Tato sympatická slečna miluje humor a nikdy nezkazí žádnou legraci. Simona je vždy dobře naladěná a mezi ostatní šíří spoustu pozitivní energie. Životní prioritou je pro ni rodina a zdraví nejbližších. Nejradši tráví čas se svou rodinou nebo s přáteli. Pokud by vyhrála, ráda by jela s partnerem na dovolenou k moři.

Simona
Autor: KiK Tvář roku

Slavnostní večer se blíží

Do letošního ročníku KiK Tvář roku se přihlásilo celkem 1 156 soutěžících. To je téměř o dvě stovky přihlášených více než minulý rok. Vítězka získá nejen titul KiK Tvář roku, ale také poukázky na roční nákupy do prodejen KiK v hodnotě 25 000 Kč. Součástí výhry je i finanční odměna 50 000 Kč a fotostory v oblíbeném magazínu Blesk pro ženy. Druhé a třetí místo obdrží poukázky v hodnotě 15 000 a 10 000 Kč a finanční výhry. Ani žádná ze semifinalistek nezůstane zkrátka a obdrží poukázky v hodnotě 2 500 Kč.

Soutěž Tvář roku cílí na sebevědomé a silné ženy.
Autor: KiK

Samotné vyhlášení proběhne koncem listopadu 2018 v centru Prahy za účasti všech finalistek, jejich doprovodu a odborné poroty. Finalistky čeká příjemné dopoledne v prodejně KiK, kde budou mít k dispozici stylistku. Odpoledne před vyhlášením pomohou dámám s přípravami na večer také vizážistky. www.kik.cz