Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krásná na jaro? S účinným detoxem pleti

12. března 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Důkladné, ale šetrné čištění a správná péče zachovává zdraví každé pleti. Kvalitní kosmetické výrobky jsou základním klíčem k úspěchu. Chrání před poškozením vnějšími vlivy, zklidňují podrážděnost a obnovují její zdravý vzhled. Vybraly jsme tři kvalitní výrobky pro ideální kompletní péči!

Večerní účinná péče

Peelingový gel s avokádovým olejem

Unikátní peelingový gel s použitím ekologických mechanických abrazivních částic. Obsahuje zklidňující extrakt z Boswellia Serrata a ekologická abrazivní zrníčka. Je lehký a dodá pleti zářivý a svěží vzhled. Šetrně čistí pleť a odstraňuje odumřelé buňky.

239 Kč
Autor: Kosmetika Capri

Noční regenerační krém s růžovým olejem

Zvyšuje jemnost a jas pleti, posiluje její pevnost a pružnost, omezuje tvorbu vrásek. Je určen pro noční ošetření citlivé, zvláště suché a zralé pleti. Díky obsahu mastných emolientů a vosku, tvoří na pleti ochranný film, který je zvlášť vhodný v zimních obdobích, či pro péči o namáhanou a velmi vysušenou pleť.

385 Kč
Autor: Kosmetika Capri

Kvalitní péče jednou za týden

Výživná tvarohová maska s medem

Změkčuje a regeneruje pokožku a navrací ji přirozený tón. Vysoký obsah přírodních antioxidantů chrání pleť před poškozením a také před některými negativními následky způsobenými například slunečním zářením. Je vhodná pro všechny typy pleti, obzvláště citlivou a dehydratovanou.

336 Kč
Autor: Kosmetika Capri

Další super produkty najdete tady.