Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mramor, černá i červená: Trendy nehty pro letošní Vánoce i rok 2018

16. prosince 2017 | 06:00

Trendy v barvách nehtů jsou předvídatelné: červená klasika vládne pořád, na jaro přichází pastelové tóny v popředí s barvou mint, která přechází i do léta. Pak se k ní přidávají neonové odstíny a na podzim je střídá vínová, černá a šedá. Čekají nás přesto v trendech v roce 2018 nějaké novinky? To si pište!

Než přejdeme k trendům pro další nový rok, zastavíme se ještě u inspirace na Vánoce. Jaká barva je nejoblíbenější ve svátečním období asi uhádnete – zářivě červená! Přiznáme se bez mučení, že na letošní Štědrý den nezklameme a budeme ji na nehtech opět mít. Co ji ale trochu oživit? Kýčovití sněhuláčci a vločky na nehtech jsou sice lákaví, ale co to letos zkusit trochu sofistikovaněji? Kupte si červený lak s lehkou perletí, která není tak okatá jako třpytky, ale rozhodně zaujme. Protože můžeme říct, že perleť nyní vládne světem nehtů.

Některé z trendů pro nadcházející sezónu jsou extravagantní, ale rozhodně nositelné, narozdíl od jiných Instagramových "trendů", jako byli například štíři v nehtech. Letos si například můžete užít mramorový efekt, metalické odstíny nebo obrácenou francouzskou manikúru, protože ta klasická, je pasé už několik sezón! Podívejte se do fotogalerie, na své si přijdou minimalistky i zastánkyně extravagance!

 

 

 

Autor: Lucie Houdková