Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?

  • 24. ledna 2017 | 06:00

    Upravené a precizně nalakované nehty nikdy nevyjdou z módy. Jaké jsou ale podle návrhářů a stylistů trendy v lacích na nehty pro letošní rok? Z některých budete nadšená, jiné jsou spíš na večírek. Každopádně se nebojte čas od času zaexperimentovat! Co se bude letos nosit?

  • Špičky namočené do barvy

    3224669:gallery:true:true

    Není to sice tak jednoduché jako krásně si nalakovat nehty jedním odstínem, ale zaručujeme vám, že trocha snahy bude stát za to! Nude nehty, které od poloviny vypadají tak, jako byste je namočila do šedivé barvy, jsou netradiční a sexy. Tento nový trend bude fungovat spíše na neutrálních a tělových odstínech. Můžete se sice pustit i do odvážnějších barev, ale právě jemné přechody jsou to, co z tohoto stylu dělá jeden z hlavních trendů letošního roku.

  • Pastelově šedé

    3224670:gallery:true:true

    Vypadá to, že šedá bude barvou letošního roku. Ne ovšem ledajaká! Šedá na vašich nehtech by měla mít teplý podtón, takže volte takové barvy, které mají pastelové odstíny. Šedá s nádechem růžové, béžové nebo lila je tou pravou volbou.

  • Černá ano, ale matná

    3224667:gallery:true:true

    Pokud si myslíte, že černý lak se na nehty hodil jenom tehdy, když jste byla v pubertě a hledala svou osobnost, pak jste na omylu. Černá totiž dávno není jen pro vyznavačky emo stylu nebo drsné rockerky, ale umí být neskutečně elegantní. Trikem, jak toho dosáhnout, je přelakovat nehty matným top coatem. Pak bude vypadat skvěle nejen na krátkých, ale i na delších nehtech.

  • Pudrová růžová

    3224674:gallery:true:true

    Něžná růžová je další barvou roku 2017, kterou si zamilujete, pokud nemáte v oblibě výrazné nehty. Přiznejme si, že francouzská manikúra je už poněkud nuda. Na trhu je ale mnoho laků v něžně růžové barvě, které vypadají hezky, nenápadně a přitom působí velmi žensky.

  • Metalické barvy

    3224672:gallery:true:true

    I když metalické laky na nehty nejsou žádnou novinkou, letos budou hrát prim. Jen si s nimi musíte pohrát. Ideální je, když na nehtech zkombinujete dva odstíny metalických laků, ideálně opět tak, aby špičky vypadaly jako namočené do jiné barvy. Skvěle vypadá i to, když nehty nalakujete bezbarvým lakem a zhruba od poloviny nahoru je nedbale přetáhnete lakem metalickým. Nebudeme vám ale zastírat, že to chce trošku cviku.

  • Třpytky

    3224668:gallery:true:true

    Musíme přiznat, že z tohoto trendu úplně nadšené nejsme, ale na světových přehlídkách si vydobyl své místo na slunci. Přestože třpytky na celých nehtech trendy nejsou, novinkou je pracovat s nimi tak, že si jimi obtáhnete kraje nehtů až skoro u nehtových kůžiček. Jako podklad by vám potom měl sloužit nějaký neutrální odstín. Možná z tohoto trendu budete tak nadšená jako návrháři, nám ale připadá až příliš pracný a ne až tak fascinující.

  • Panensky bílá

    3224671:gallery:true:true

    Vedle černé se vrací do módy také zářivě bílá. Ovšem i tato barva má svá pravidla. Tentokrát ji nebudete přelakovávat matným top coatem, ale nehty na ni budete muset připravit, ještě než ji nanesete. Skvěle totiž vypadá především na krátkých nehtech upravených do čtvercového tvaru.

  • Nápadně nápadné

    3224673:gallery:true:true

    Letos víc než kdy jindy byste si měla pořídit nejrůznější nehtové štětečky a nástroje určené ke zdobení nehtů. Do módy totiž přichází kontrasty a geometrické tvary. Rudé nehty s kontrastní černou tečkou nebo neutrální nehty s různobarevnými ornamenty budou letos IN.

    Jaké barvy si letos rozhodně musíte pořídit? Prohlédněte si je ve fotogalerii:

Autor: brig
Diskuse ke článku
.