Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Vylepšené oční linky ve fixu a konturovací paletka

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Inovativní oční linky ve fixu
VIDEO: Adam Balažovič
27. listopadu 2017 | 06:00

Tentokrát jsme otestovaly v redakci paletku na konturování od Kat Von D, oční linky s křídlovým aplikátorem, matnou rtěnku a krém na ruce od značky přírodní kosmetiky!

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Konturovací paletka na obličej Kat Von D, 1290 Kč

Paletka z dílny tatérky Kat Von D zaujme na první pohled svým designem. Po prvním vyzkoušení mě zaujala také tím, jak dobře jsou pudry pigmentované. Na výběr je z šesti matných odstínů, některé mají teplý, další studený podtón. Přijde mi škoda, že nějaký z těch rozjasňujících není třpytivý.

Pokud nevládnete uměním konturování, v balení najdete i návod s obrázky, které kreslila sama Kat. Se stíny nemusíte ale hned složitě konturovat, lze je použít i jen jako bronzer, jako jsem to udělala já. V tom případě pak ale takový bronzer vyjde pěkně draho!

Konturovací paletka na obličej, Kat von D, 1290 Kč. Koupíte na www.sephora.cz
Autor: archiv firem

Oční linky s křídlovým aplikátorem Wonder Wing, Rimmel, 189 Kč

Stejně jako jiné značky, i Rimmel vylepšil své oční linky tak, aby byly uživatelsky co nejpřívětivější a zjednodušily kreslení linky až na minimum. Hrot fixu je zploštělý, takže ho přiložíte k víčku, a tím si obtisknete zahnutý ocásek. Pak dokreslíte linku. Klíčem je hrot obtisknout ve stejné výšce na obou očích, což není tak úplně snadné. Nicméně mě překvapilo, že to fungovalo docela dobře. Samozřejmě linku můžete použít i úplně klasicky a nic neobtiskovat.

Oční linky s křídlovým aplikátorem Wonder Wing, Rimmel, 189 Kč
Autor: archiv firem

Rtěnka Color Sensational Matte Nudes, odstín 982 peach buff, Maybelline, 159,90 Kč
Autor: archiv firem

Rtěnka Color Sensational Matte Nudes, odstín 982 Peach Buff, Maybelline, 159,90 Kč

Jedná se o matnou rtěnku s krémovou texturou. Tím, že je textura krémová, ale zároveň matná, by neměla být tak vysušující. Rtěnka se tudíž hodí pro ty, kdo mají problémy se suchými rty, ale zároveň touží nosit matné rtěnky. Jen je možná škoda, že na výběr jsou jen tři nude ostíny! Já zkoušela odstín číslo 982 a je hodně světlý, i když to na kameře tak nevypadalo. Umělé osvětlení dělá divy!


Jemný krém na ruce Nobilis Tilia, 224 Kč (50 ml)

Jemný krém na ruce, který není tak jemný, ale je o něco hutnější, než byste si mohla podle názvu myslet. I tak byl ale na rukou příjemný. Líbí se mi, že obsahuje panthenol, takže se hodí ke zklidnění rukou, které potrápila zima. Zároveň by měl na kůži vytvářet ochranný film, a tím zabraňovat vysušování. Sametovost kůže by měl dodat zase obsah jojobového oleje a rostlinného skvalanu. Praktické je také balení s pumpičkou.

Jemný krém na ruce, Nobilis Tilia, 224 Kč (50 ml). Koupíte na www.folly.cz
Autor: archiv firem

Autor: Lucie Houdková