Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Bio olej na obličej a paletka stínů

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Bio olej na obličej a paletka stínů
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
3. července 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky v kosmetice? Otestovala jsem bio olej na obličej, paletku nude stínů, voňavé tělové mléko a lesk na rty!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu:
Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Bio olej na obličej a paletka stínů • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Bio denní olej na obličej Inlight, 1097 Kč (30 ml)

Luxusně vypadající olej potěší nejen oko, ale i pleť. Líbí se mi čistě přírodní složení, které podporuje můj dobrý dojem z produktu. Může se používat místo hydratačního krému a měl by ho snést jakýkoliv typ pleti. Pozitivně mě překvapilo, jak rychle se vstřebal, a nebála bych se ho použít i pod make-up.

24karat Nudes Palette od Maybelline New York, 349 Kč

Pokud hledáte paletku stínů podle posledních trendů, mohla by vám padnout do oka stejně tak jako mně. Téměř všechny jsou perleťové, některé jsou matné, ale i třpytivé. Najdete v ní jak světlejší, tak i tmavší odstíny, které jsou zlaté, měděné a bronzové. Ve videu to sice není moc vidět, ale mají dobrou pigmentaci!


Tělové mléko Nivea, růže & arganový olej, 130 Kč (200 ml)

Extra voňavé a extra rychle se vstřebává. Je potřeba říkat ještě víc? Skvělé je i to, že balení má pumpičku, která je u této značky téměř standardem u tělových mlék. Oficiální popis zní: spojení mléka, parfémů a olejů. Vybrat si můžete ze čtyř voňavých variant.

Lesk na rty Sparitual Days of Wine and Roses, 517 Kč

Největším překvapením u tohoto lesku byla pro mě informace, že je bezlepkový. To mě u lesků na rty vůbec nenapadlo řešit. Výjimečné jsou i jeho barva a balení. O to víc si ale připlatíte.
Na další testování kosmetiky se můžete těšit opět v pondělí! Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: luh