Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tatérka Kat Von D: Své první tetování měla ve čtrnácti!

Video se připravuje ...
Kate Von D v kampani na svou
VIDEO: instagram.com_thekatvond/BPŽ
26. srpna 2017 | 06:00

Katherine Von Drachenberg, známá jako Kat Von D, je americká tatérka, hudebnice a modelka. Teď představila vlastní řadu make-upů značky Kat Von D Beauty a navrhla vlastní kolekci oblečení a obuvi. Kde se tak talentovaná žena vzala? 

Kat Von D se narodila v Mexiku a ve čtyřech letech se s rodiči přestěhovala do Los Angeles. Její vášeň pro tetování odstartovala ve čtrnácti letech. Kvůli tomuto koníčku opustila v šestnácti letech školu a stala se tatérkou. Nejvíce se proslavila účinkováním v televizní reality show o tetování: LA Ink.

Takřka přes noc se stala slavnou a vyhledávanou tatérkou. Díky této soutěži se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů za potetování největšího počtu osob během 24 hodin. Zvládla jich čtyři sta. 

Tetování bylo inspirací pro její dvě knihy. V první knize High Voltage Tattoo představila svou dosavadní tvorbu, druhá kniha The Tattoo Chronicles je ilustrovaným deníkem zachycujícím události během jednoho roku života tatérky. 

Zálibu také našla v líčení a dekorativní kosmetice. Na trh uvedla vlastní řadu make-upů a rtěnek. Kat Von D je známá pro své veganství, a tak své produkty přizpůsobila tomuto směru. V roce 2016 získala ocenění za svou práci ve jménu práv zvířat. 

Mediálně známá je také díky vztahu s Jessem Jamesem, který dříve chodil se Sandrou Bullock. Pár se však v roce 2011 definitivně rozešel. 

Autor: red