Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno za vás: Barva na obočí, která vydrží tři dny

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno za vás: Vyzkoušeno za vás: Barva na obočí, která vydrží tři dny
VIDEO: Lucie Houdková
5. října 2017 | 06:00

Klidně vyjdu ven bez make-upu, řasenky i rtěnky. Téměř vždycky si ale alespoň trochu doupravím obočí. Nemám ho totiž tolik výrazné, jak bych si přála. Když ho mám upravené, mám pocit, že vypadám tak nějak lépe. Jaké by bylo mít upravené obočí až tři dny a nemuset si ho líčit?

Husté obočí je navíc v módě už několik sezon, ale co my – ženy, které máme od přírody obočí nevýrazné? Jednou z alternativ je nechat si obočí nabarvit v kosmetickém salonu. Nebo si ho lze nechat vytetovat. Pokud se ale větších zásahů bojíte, troufám si říct, že z novinky Tattoo Brow od Maybelline budete stejně nadšené jako já.

Perfektní obočí z domova

Jde o semipermanentní barvu na obočí ve formě gelu. Štětečkem ho rovnoměrně nanesete na obočí a necháte ho působit minimálně dvacet minut. Čím déle ho necháte působit, tím výraznější bude efekt. A také déle vydrží. Záleží na tom, jakou intenzitu si přejete.

Barva na obočí Tattoo Brow, Maybelline, 250 Kč
Autor: archiv firem

Na výběr je ze čtyř odstínů, tmavých i světlých. Já zkoušela Medium Dark a pro mě byl ideální. Stojí 250 korun, přičemž balení vám vystačí na několik použití. Gel naneste přesně podle toho, jaký tvar obočí chcete mít. Barva totiž obarví nejen chloupky, ale lehce i kůži, takže pokud přetáhnete, bude to vidět!

Jak to dopadlo?

Barvu jsem nechala působit hodinu a půl a efekt byl skvělý. Obočí vypadalo, jako kdybych si ho zrovna namalovala, ale zároveň to nepůsobilo příliš tvrdě. Po třech dnech sice nevypadalo stejně dobře, ale stále bylo výraznější, než obvykle bývá. Nejdříve vyprchá barva z kůže, ale chloupky jsou zabarvené i po šesti dnech.

Základem úspěchu je tedy zvolit ten správný odstín právě pro vás, aby korespondoval s barvou vašich vlasů, a nepřetáhnout. Pak už si jen můžete užívat ty dvě volné minuty ráno, které jste musela věnovat úpravě obočí.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Lucie Houdková