Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nosíte ráda culík? Podívejte se na tři snadné účesy, které z něho můžete vytvořit!

  • Video se připravuje ...
    10. června 2017 | 06:00

    Když přijde na účesy, hledáme tu nejsnadnější variantu, která nezabere moc času, ale bude vypadat efektně. Takové kouzlo můžete vytvořit jen pomocí té správné gumičky a pár pinetek.

  • Elegantní drdol z culíku

    Na drdol s nádechem elegantnosti potřebujete neviditelnou gumičku, která vypadá jako telefonní šňůra. Kolem vlasů se totiž krásně obtočí a je průhledná, takže není skoro vidět. Navíc je k vlasům šetrná a culík vypadá objemnější.

    Drdol vytvoříte tak, že si učešete klasický nízko posazený culík. Gumičkou obtočte vlasy, ale nakonec je úplně nevytahujte, stačí jen do půlky. Vznikne vám drdol, ten připevněte pinetkami k hlavě.

    Na postup se podívejte ve videu:

    Video se připravuje ...
    Účesy z culíku: Snadné a efektní • VIDEO: Ladislav Novák

     

  • Klasický culík trochu jinak

    I culík je účes! O úroveň výš ho ale můžete povýšit tím, když si vlasy nejdříve natočíte. Ideální je natočit je žehličkou, protože můžete natáčet větší prameny a výsledkem budou ležérní vlny. Ty sepněte gumičkou a jedním pramenem vlasů gumičku obtočte a připevněte pinetkou. Nebo můžete culík provléct dírou ve vlasech nad gumičkou a vznikne zajímavý účes. 

     Na postup se podívejte ve videu:

    Video se připravuje ...
    I obyčejný culík může být trendy! • VIDEO: Ladislav Novák

  • Ledabylý drdol

    Kadeřníci mají v rukávu samozřejmě spoustu triků, jak vytvořit dechberoucí umělecké dílo s vlasy. Mezi takové triky patří ten s elastickou gumičkou a dvěma pinetkami. Tyto gumičky by vlasy tahaly, proto můžete na gumičku navléct dvě pinetky, a culík tak pomocí gumičky obtočit. Culík si přidržte rukou, pinetku zapíchněte do vlasů, obtočte culík a na druhé straně připevněte druhou pinetku. Vlasy můžete pak ledabyle připevnit pinetkami k hlavě a vznikne vám ležérní drdol!

    Na postup se podívejte ve videu:

    Video se připravuje ...
    Kadeřnický trik, aby gumička netahala vlasy • VIDEO: Ladislav Novák

Autor: luh
Klíčová slova:  trendy, krása, VIDEO, účes, účesy
Diskuse ke článku
.