Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Hydratační rtěnka, která stojí za vyzkoušení

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kameru: Hydratační rtěnka, která stojí za vyzkoušení
VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ
24. července 2017 | 06:00

Vyzkoušely jsme kosmetické novinky za poslední dobu. Jak dopadly pleťový krém s levandulí od přírodní značky kosmetiky, hydratační rtěnka, tělové mléko s avokádovým olejem a bio lak na vlasy?

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Pleťový krém Nobilis Tilia, levandulový chére, 259 Kč (50 ml)

Na pleť má zklidňující účinky díky tomu, že obsahuje aloe vera, hodí se tedy i jako péče o pleť po opalování. Zejména ho doporučují pro problematickou a citlivou pleť, ale měl by vyhovovat všem typům pleti. Jedná se o přírodní kosmetiku. Krém je konzistencí hutnější, zanechává takové ty bílé stopy, které musíte do kůže více vetřít. Vůně je ale úžasná, milovníci levandule to určitě ocení! Díky tomuto éterickému oleji může působit i uklidňujícím účinkem na psychiku.

Hydratační rtěnka Maybelline Hydra Extreme, 99 Kč

Nová rtěnka od Maybelline je úplně klasická. Mezi těmi všemi matnými a ombré rtěnkami tedy najdete i novinku v podobě obyčejné hydratační rtěnky, což je osvěžující! Obalem příliš nezaujme, ale tím, co dokáže, mě překvapila. Odstín Windsoir Rose je příjemná růžová, která se hodí na denní nošení. Na rtech je rtěnka sametová, má lesklý finiš a překvapilo mě, že i docela dobře na rtech drží.

 

Povzbuzující tělové mléko Dove s avokádovým olejem, 105 Kč (250 ml)

Lehká textura, která se dobře rozmazává, příjemná svěží vůně. Na první vyzkoušení se zdá být tělové mléko od Dove ideálním společníkem pro každodenní použití na suchou pokožku. Obsahuje avokádový olej a výtažek z měsíčku lékařského, takže mléko působí zklidňujícím účinkem na pleť.  

Lak na vlasy Insight Strong Hold Ecospray, 298 Kč (250 ml)

Už i lak na vlasy může být bio a přírodní! Místo plynu obsahuje pumpičku, takže je pozitivní, že se s ním "nedusíte" jako s klasickými laky. Minusem je pro mě ale velmi výrazná broskvová vůně, která podle mě přebije i parfém. To je však otázka osobního vkusu. Jinak splní to, co od silně tužicího laku očekáváte: vlasy opravdu zafixuje. A co je nejlepší: jde rozčesat!

Na další testování kosmetických novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: Lucie Houdková