Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jaká je nová paletka barevných korektorů?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jaká je nová paletka barevných korektorů?
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
1. května 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Nový balzám Labello, paletka barevných korektorů pro bezchybnou pleť, zdokonalující tekutý make-up a nový antiperspirant v malém balení, které vydrží stejně jako to větší.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jaká je nová paletka barevných korektorů? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Paletka korektorů Artdeco Most Wanted Color Correcting Palette je prostě nádherná. Obsahuje čtyři odstíny korektorů, každý na jiný problém pleti. V balení najdete i zrcátko a štěteček. Stojí 449 korun.

Make-up Dermacol Noblesse Fussion podle popisu retušuje pleť a zdokonaluje ji. To můžu potvrdit, protože make-up pleť skvěle sjednotil a vytvořil na ní sametový pocit. Zajímavé je také to, že obsahuje kapátkový aplikátor. Zkoušela jsem odstín Sand a na výběr máte ještě další tři. Stojí 343 korun.

Balzám na rty Labello Lip Butter Red je vhodný pro velmi suché rty, obsahuje bambucké máslo a mandlový olej, navíc krásně voní po rybízu. Rtům dodal lesk a lehké červené zabarvení. Seženete ho za 85 Kč.

Antiperspirant Dove Invisible Dry Compressed má sice malé balení (75 ml), ale vydrží stejně jako to 150ml balení. Je to díky tomu, že antiperspirant je v lahvičce stlačený. Na výběr je několik druhů, já zkoušela ten, který by na jakémkoli barevném oblečení neměl dělat bílé skvrny. Svěží vůně je samozřejmostí, neobsahuje alkohol a stojí 86,90 koruny!

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: luh