Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matná pleť bez černých teček za 5 minut

4. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Je tu jaro, teploty se zvyšují a pleť se začíná lesknout, více se mastí a s tím je spojena i nadměrná produkce černých teček. A přitom řešení přináší dva účinné produkty, které matnou pleť bez černých teček zajistí. Čtěte dále. 

Jak černé tečky vznikají?

Jedná se vlastně o rozšířené póry, v kterých se postupně hromadí maz, odumřelé kožní buňky a další nečistoty. Jejich černou barvu zaviní postupná oxidace, která probíhá na povrchu takto zanešeného póru.

Jak se zbavit černých teček?

Velmi snadno! Maska na černé tečky obsahuje komplex ovocných kyselin, které výskyt černých teček redukují, a dokonce současně stahuje póry. Díky obsahu kyseliny hyaluronové je pleť zároveň hydratovaná.

Masku aplikujte lokálně a nechte působit 5-10 minut, následně zbytky masky setřete papírovým ubrouskem.

Matná pleť během chvilky

Účinným řešením je Matující krém s pudrovým efektem. Jak funguje? Jedná se o jemný krém, který osahuje vysoké množství mikročástic absorbujících kožní maz. Po rychlém vstřebání na povrchu pokožky zanechá pudrový efekt. Krém je velmi lehký, vhodný pro všechny věkové kategorie a výborně se vstřebává. Obsahuje i extrakt z mořských řas, který pokožku zklidňuje.

Konec pupínků v dospělosti!

Jestli se Vám občas na pleti objeví pupínek, přestože Vaše pleť není vysloveně aknotická, může za to pravděpodobně stres, hormonální změny či špatný životní styl.  Tyto výkyvy od normálu naprosto skvěle zajišťuje velmi vzácná látka z konopí – kanabidiol (CBD), která má mimořádné regenerační a opravné účinky, najdete ji v Konopném korekčním krému pro problematickou pleť.

Zároveň díky obsahu kyseliny hyaluronové a rostlinných ceramidů zajišťuje pleti bohatou hydrataci.

Kde výrobky zakoupit?

Zkusit můžete jednu ze značkových prodejen RYOR v Praze, Brně či Poděbradech nebo na jedné z 600 partnerských prodejen po celé ČR. Seznam prodejen a e-shop najdete na www.ryor.cz