Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Způsoby líčení, které už se letos naštěstí nebudou nosit!

  • 10. ledna 2017 | 06:00

    Některé styly jsou věčné a nesmrtelné – například rudá rtěnka, výrazné oční linky, červený lak na nehty nebo kouřové stíny. Čas od času se ale objeví trendy, které jsou za chvíli zase out. Naštěstí. Podívejte se, co frčelo v minulém roce, ale letos už se nosit nebude.

  • Výrazné obočí

    Video se připravuje ...
    Sej Roška odhalila nové trendy v obočácích • VIDEO: Adam Balažovič

    Že si obočí nemáme přehnaně upravovat do tenkých čárek, ale nosit ho přirozeně upravené, jako například vévodkyně Kate, to je už známá věc. Těžko ale říct, kdy se i tento trend začal přehánět a ženy si obočí začaly dokreslovat tužkami a stíny, aby ho měly co nejhustší. Čeho je moc, toho je příliš, takže to nepřehánějte a pamatujte si, že nejvíc vám sluší to obočí, které vám nadělila matka příroda.

  • Konturování

    Video se připravuje ...
    Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstála paletka na konturování? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

    Konturování obličeje bylo velkým boomem, kterému se neubránily ani celebrity nebo beauty blogerky. Pokud víte, jak na to, opravdu můžete se svým obličejem dokázat zázraky, ale vždy je potřeba mít na paměti, že nanést si při konturování na pleť opravdu velké množství líčidel je trend určený hlavně pro focení nebo natáčení. Dokonale nalíčený obličej navíc vypadá nepřirozeně. I v tomto případě tedy platí, že méně je více, a v roce 2017 se konečně začneme vracet k svěžímu a přirozenému vzhledu.

  • Bláznivé nehty

    Video se připravuje ...
    Jak na gelovou manikúru krok za krokem jsme se zetptaly blogerky Petry • VIDEO: Adam Balažovič

    Nenutíme vás, abyste měla jen červené, nebo nude nehty. Na třpytkách či decentních ornamentech není nic špatného. Všechny ty plastické kamínky, postavičky z kreslených filmů, nebo dokonce vystupující rostliny či na nehtech nalepené chlupy jsou opravdu out.

  • Rozjasňovače

    Video se připravuje ...
    Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

    Rozjasňovač může být k velkému užitku, pokud to s ním nepřeháníte a pokud si vyberete ten správný. Přestože mladistvá a svěží pleť je rozzářená, tento trend způsobil, že se na trhu objevilo velké množství rozjasňovačů s velkými třpytkami nebo těch tak lesklých, že po jejich použití budete vypadat jako diskokoule. Takže stejně jako u konturování, i zde bude letos platit jednoduché pravidlo: rozjasňovač ano, ale jen tam, kam patří, a v decentním množství. Ideálně tak, aby nebylo vidět, že jste ho použila.

  • Duhové vlasy

    3204370:gallery:true:true

    Nenechte se zmýlit, netradiční barvy, jako jsou růžová, stříbrná nebo odstíny modré, budou ve vlasech pořád IN. Pravdou ale je, že i tyto pastelové odstíny začíná pomalu střídat přirozenost a prosvětlování. Čemu ale naprosto odzvonilo, jsou duhové vlasy, kterých byly roku 2016 plné sociální sítě.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.