Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

8 důvodů, proč tento podzim svěříte svou epilaci strojku IPL

31. října 2016 | 12:00
Prezentace klienta |

Během letního shonu není moc času přemýšlet o tom, jakou péči si zaslouží naše pokožka. Teprve s koncem letní sezóny se začneme ohlížet zpátky a uvědomíme si, že návštěva kosmetického studia v nějakém letním rezortu či každodenní holení žiletkou asi nebylo tím nejlepším pro naši těžce zkoušenou kůži. 

Právě teď je ideální čas zamyslet se nad tím, zda epilaci nesvěřit strojku IPL v teple domova. Podzimní a zimní sezóna je totiž nejvhodnějším časem pro péči o pokožku, což si dokážeme na následujících osmi důvodech.

Během podzimu máte nejvíce času na pravidelnou péči. V říjnu máme zpravidla po dovolené a vracíme se zpět do každodenního života. V tomto období je proto velice jednoduché zařadit do svého kalendáře pravidelnou péči se strojkem IPL. Pokud je pro vás zvykání si na nové věci obtížné, zkuste je umístit do rutiny všedních dnů (naopak víkendy vynechávejte!) a pro případ se pojistěte i jednou z mnoha specializovaných aplikací o zdravém životním stylu.

IPL vám ušetří čas. Účinky přibližně osmiminutové epilace vydrží poměrně dlouho a po pár měsících užívání již epilaci vůbec nebudete potřebovat.

Vaše opálení již pomalu zmizelo. Bronz z letní dovolené je již téměř pryč a vaše pokožka zesvětlala. Díky tomu bude laserové záření mnohem lépe absorbováno chloupky, které chcete odstranit.

Domácí terapie s IPL vám ušetří spoustu práce. Díky pokročilým technologiím, jako je například SensoAdapt, je terapie přizpůsobena specifikům vaší pokožky. SensoAdapt, kterým disponuje Braun Silk-expert IPL, totiž skenuje tón vaší pokožky a upravuje intenzitu světla.

Autor: Braun

Do jara je spousta času! Epilace IPL je dlouhodobý proces a vzhledem k velice individuálnímu způsobu růstu chloupků na různých částech těla je dobré jí věnovat dostatek času. První výsledky epilační kůry jsou zpravidla vidět mezi čtvrtou až dvanáctou kůrou.

Strojek vám poskytne až patnáct let péče o celé tělo.  Patnáct let je totiž přesně ta doba, za jakou využijete 300 000 záblesků, které Braun Silk-expert IPL dokáže vyprodukovat. Pokud jej budete užívat na menší části těla, vydrží vám ještě déle. K používání IPL navíc nepotřebujete žádné další doplňky ani gely.

Hodí se i pro citlivou pokožku. Díky nové tříúrovňové regulaci síly budete mít vše pod kontrolou.

Autor: Braun

Jedním z fanoušků epilace IPL je Jessica Alba.  Herečka, matka a velmi zaneprázdněná podnikatelka. „Kvůli nedostatku volného času je pro mne obtížné naleznout produkt, který mi ušetří čas, ale zároveň neslevuje z mých nároků. Nový Braun Silk-expert IPL splňuje obě z těchto podmínek a pomáhá mi vnímat mou krásu,“ říká.

Nový Braun Silk-expert IPL, doporučená cena (závisí na jednotlivých modelech) od 10 999 Kč.

Všechny produkty jsou dostupné na http://www.braun.cz/cs-cz