Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak hýčkat mužské tělo

10. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Již dávno neplatí, že ke kouzlu muže patří zanedbaný vzhled. I muži mají o svou pleť a zevnějšek pečovat a je dobře, že většina z nich tuto skutečnost již pochopila. Mužská pleť se ale od té ženské dost liší. Jak tedy vybrat tu správnou kosmetiku pro váš protějšek?

Doba se mění a s ním i vnímání krásy a péče o naše tělo. Ženy měly v minulosti vždy blíže k tomu se krášlit, vypadat lépe, maskovat své nedostatky. Starat se o své tělo a vlasy. Muži tomu až donedávna nepřikládali žádný význam. Doby, kdy jsme všude slýchávali, že „správný muž má smrdět“ jsou naštěstí pryč.

I muži chtějí dopřát svému tělu tu nejlepší péči

Česká značka Manufaktura to ví, a proto se rozhodla potěšit pány novou limitovanou edicí svých nejoblíbenějších produktů. Kromě nového retro designu přidala Manufaktura také naprosto úžasné vůně, které okouzlí nejednu ženu.
Pánská kosmetika je na bázi unikátních přírodních výtažků z bylin, které jsou ideální pro specifické potřeby mužů. Kombinace šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu a rozmarýnu, ve většině produktů doplněná navíc o cenný ovesný beta-glukan a chmel, poskytuje mužské pleti i vlasům dokonalou péči.

Autor: Manufaktura

Pánský bylinný sprchový gel & šampon 2 v 1 300 ml, cena: 149 Kč
Pánský bylinný sprchový gel & šampon v praktickém složení 2 v 1. Ideální nejen na cesty či sport, poskytne pokožce i vlasům tu pravou péči. Předchází tvorbě lupů, stimuluje růst vlasů a napomáhá zabránit jejich vypadávání. Vysoký obsah piva napomáhá zvýšení lesku a svěžího vzhledu. Elegantně vůně dodá vlasům i pokožce příjemnou vůni a energii.

Autor: Manufaktura


Pánský balzám po holení s bylinným komplexem a panthenolem 50 ml, cena: 189 Kč
Pánský zklidňující a regenerační balzám po holení s bylinným komplexem, panthenolem a cennou kyselinou hyaluronovou. Díky ní má balzám po holení navíc anti-aging účinek – vypíná pleť a předchází vráskám. Příjemný pocit po aplikaci umocní elegantně svěží vůně, která balzám doprovází.

Autor: Manufaktura


Pánské rostlinné mýdlo s bylinným komplexem a mandlovým olejem 150 g, cena: 129 Kč
Pánské rostlinné mýdlo s unikátním bylinným komplexem, který obsahuje kombinaci šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu a rozmarýnu. S přídavkem mandlového oleje zanechá po umytí pokožku svěží, čistou, jemnou a provoněnou elegantně svěží vůní.

Autor: Manufaktura