Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

3 hity z internetu: líčení pomocí dětského pudru a rtěnka, co vydrží celý den!

  • 16. září 2016 | 06:00

    Vizážistky a kosmetické blogerky z celého světa přicházejí neustále s novými triky, které nám usnadní líčení i úpravu vlasů. Vybraly jsme tři z nich, které nás právě teď nejvíce zaujaly.

  • Dětský pudr jako líčidlo

    Používáte kompaktní pudr na zafixování make-upu? Můžete ho klidně vyměnit za obyčejný dětský zásyp, který stojí pár korun. Blogerka na videu ukazuje, jak skvěle dětský pudr nahradí ten, na který je většina z nás zvyklá. Stačí pomocí beauty blenderu nanést pudr na kritické obličejové partie, které se nejvíce mastí, a pak ho štětcem rozetřít do ztracena. Pudr můžete nanést i jako podklad pod řasenku, která díky němu mnohem lépe drží na řasách a neobtiskává se. Pudr také zabrání tomu, aby se řasy slepovaly. Nevěříte? Podívejte se na video!

    Video se připravuje ...
    líčení pomocí pudru • VIDEO: youtube.com

  • Jak si správně nanést rtěnku

    Namalovat si dokonale rty je věda! Blogerka vám ve videu ukáže přesný postup, jak si perfektně nanést rtěnku, která vám na rtech vydrží klidně celý den. Nejprve si rty promažte balzámem a jemně je obruste pomocí kartáčku na zuby. Potom je přetřete korektorem. Následuje nanesení konturovací tužky nebo klidně i samotné rtěnky. Utvořte si na horním rtu křížek, díky kterému dokonale zkopírujete linii rtu. Pak domalujte i spodní ret a pokud se vám spodní linka nezdá úplně rovná, dorovnejte ji korektorem. Nakonec na rty přiložte papírový ubrousek a štětcem přes něj na rty naneste pudr. A je to! Neslíbatelná rtěnka je hotová!

    Video se připravuje ...
    perfektně nanešená rtěnka • VIDEO: youtube.com
  • Perfektně nalakované nehty

    Určitě to znáte také. Nalakujete si nehty, ale lak máte "oplácaný" i kolem nich. Blogerka vám ve videu poradí, jak si nalakovat nehty, aby vypadaly jako od profesionálky. Stačí jen nechat si při lakování nahoře u kůžičky prostor a ten krátkými tahy postupně domalovat. Po stranách se nesnažte domalovat nehty až do konců, nechte tam vždy miniaturní mezírku, díky které se nehty opticky zúží.

    Video se připravuje ...
    perfektně nalakované nehty • VIDEO: youtube.com

Klíčová slova:  trendy, krása, líčení, VIDEO, youtube, bloggerka
Diskuse ke článku
.