Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejpopulárnější na YouTube: Co se stane, když si nakapete citron do oka

Tyto beauty tipy doma rozhodně nezkoušejte, varuje video blogerka
26. dubna 2016 | 06:00

Inspiraci, jak kosmetické přípravky nahradit věcmi, které běžně najdeme v kuchyni, se čas od času neubrání žádná z nás. Některé nápady ale mohou být pěkně nebezpečné, což dokazuje blogerka Natalie v momentálně nejpopulárnějším beauty videu na YouTube.

Chcete světlejší barvu očí? Kápněte si do nich citronovou šťávu a vyrazte na sluníčko. Tmavých kruhů pod očima se zbavíte tak, že si propláchnete nos slanou vodou, nežádoucích chloupků pro změnu tím, že je odstraníte smirkovým papírem. A pokud nemáte po ruce ústní vodu, ale toužíte po svěžím dechu, kloktejte vlastní moč.

Zdá se vám to přitažené za vlasy? Nebojte se, nám také a stejně praštěné tyto rady připadají i videoblogerce Natalii. Během – v současné době nejpopulárnějšího – beauty videa na YouTube nás Natalie několikrát upozorní na to, že tyto tipy jsou opravdu nebezpečné a že je rozhodně nemáte zkoušet doma. A hned po této větě si nakape citronovou šťávu do oka. Pokud budete vyděšení, že jí tmavě hnědé oči po pár kapkách zmodrají a potom začnou krvácet, nebojte se a dokoukejte video do konce.

Natalie se samozřejmě nepustí do takto nebezpečných procedur, stejně jako se neodváží kloktat vlastní moč. Jen se velmi vtipnou a uvolněnou formou snaží mladé dívky upozornit na to, že by rozhodně neměly zkoušet všechno, co se dozvědí na internetu, protože některé nápady jsou opravdu šílené a mohou jim ublížit.

To, že forma, kterou to dělá, je velmi zábavná, dokazuje nejen video samotné, ale i počet zhlédnutí, který se po třech týdnech od uveřejnění videa blíží dvěma milionům. Co říkáte vy? Napadlo by vás nakapat si do očí citronovou šťávu, aby se z vás stala modroočka? Natalie má jasno a vzkazuje to všem, kdo věří různým internetovým bludům: "Přemýšlejte a citron do oka si nikdy nekapejte!"

Video se připravuje ...
Dangerous Beauty Myths • VIDEO: youtube/NataliesOutlet

Autor: brig