Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 kosmetické hity internetu: Dlouhé řasy díky lžičce nebo linky pomocí kleštiček!

  • 12. srpna 2016 | 06:00

    Vizážistky a kosmetické blogerky z celého světa přicházejí neustále s novými triky, které nám usnadní líčení, péči o pleť i úpravu vlasů. Vybraly jsme tři z nich, které nás právě teď nejvíce zaujaly. Co na ně říkáte?

  • Kouřové stíny pomocí hashtagu

    Líbí se vám kouřové líčení, ale pokaždé, když se o něj pokusíte, tak vypadáte místo jako sexy Heidi Klum jako Lindsay Lohan po divokém večírku? Na internetu teď koluje trik, díky kterému budou vaše kouřové stíny naprosto perfektní. Stačí si na víčko tužkou na oči nakreslit hashtag, pro nezasvěcené křížek. Ten pak štětečkem rozmažete do ztracena a je to! Podívejte se, jak to ve videu předvádí kosmetická redaktorka.

    Video se připravuje ...
    Jak na kouřové líčení? • VIDEO: youtube.com
  • Linky a dlouhé řasy jedním tahem

    Britský vizážista Wayne Goss je hvězdou internetu! Jeho videa sledují miliony žen, které se denně inspirují jeho skvělými triky. Nás nejvíce zaujal jeho trik s kleštičkami na řasy. S těmi si snadno můžete natočit řasy, ale zároveň i namalovat linku. Stačí na vrchní část kleštiček nanést tužku na oči a pak už jen přiložit k oku, jak jste zvyklá. Pro přesný postup se podívejte na video.

    Video se připravuje ...
    Kleštičky zvládnou víc, než jen natočit řasy! • VIDEO: youtube.com
  • Dlouhé řasy díky lžičce

    Po dlouhých řasách, které by nám záviděla i mrkací panenka, touží asi každá z nás. Díky skvělému tipu oblíbené beauty blogerky to teď nebude nic složitého. Stačí vám jen obyčejná lžíce nebo lžička. Tu přiložíte těsně k řasám a namalujete je tak, že se řasenka obtiskne na lžičku. Díky tomu, že se nemusíte bát obtisků na víčku, si řasy namalujete až pořádně ke konečkům. Podívejte se na video, jak na to.

    Video se připravuje ...
    Dlouhé řasy díky lžičce • VIDEO: youtube.com

Diskuse ke článku
.