Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zdravý úsměv je důležitý pro každého

20. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zdravé zuby a zářivý úsměv jsou nezbytným módním doplňkem mladých dívek, žen i mužů. Nosí jej s sebou do školy, na schůzku, ale i do práce. Jsou profese a situace, ve kterých je úsměv důležitější, než v jiných. Pro každého osobně je však zdravý chrup významný bez rozdílu věku nebo povolání.

Ať už se živíme jakkoliv a je nám dvacet nebo šedesát, péče o zuby by se měla stát automatickou součástí naší každodenní hygieny. Je nezbytné chodit k zubaři minimálně jednou za půl roku, čistit si zuby dvakrát denně a po každém jídle sáhnout po žvýkačce bez cukru. Žvýkání zvyšuje produkci slin, které pomáhají neutralizovat kyseliny v zubním plaku a posilovat zubní sklovinu, a tak se žvýkačka stává vhodným a praktickým pomocníkem, jež zajistí svěží dech a pečuje o zdravý úsměv. Další nepostradatelná součást péče o ústní dutinu – dentální hygiena, se dostává do povědomí lidí stále více a zájem o ni roste. A to i díky přispění značky žvýkaček bez cukru Orbit, která již šestým rokem pracuje na rozšíření povědomí o důležitosti dentální hygieny.

Letos Orbit vyráží opět na roadshow s názvem „Zdravý úsměv pro každého“. Akce startuje 31. 8. 2016 v Praze a během 4 týdnů navštíví 14 českých měst. Zájemci budou moci ve vybraných obchodních centrech během svých nákupů zavítat do speciálně upraveného promo stánku, kde jim tým dentálních hygienistek zdarma zodpoví veškeré dotazy ohledně péče o ústní dutinu. Pro návštěvníky budou připraveny také informační materiály a vzorek žvýkačky bez cukru, která je nedílnou součástí správné dentální hygieny.

Autor: Orbit

Využijte možnosti bezplatného poradentství s kvalifikovanými odborníky z oblasti dentální hygieny a navštivte nás! Více informací na www.zdravyusmevprokazdeho.cz