Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vnučka nalíčila babičku a změnila ji k nepoznání! Jak se vám líbí?

11. května 2016 | 10:57

Věk je jen číslo, což dokazuje i osmdesátiletá Chorvatka Livie. Tu proměnila téměř k nepoznání její vnučka, která je profesionální vizážistka. Jak se vám paní Livie v nové podobě líbí? 

Vrásky, stařecké skvrny, kruhy pod očima. Známky postupujícího věku, proti kterým se snažíme bránit všemi kosmetickými výrobky. I když můžeme zpomalit vizuální stárnutí naší kůže, úplně se tomu nevyhneme. Nicméně pokud se vám nepodaří příznaky stárnutí oddálit, pak je můžete vždycky zamaskovat. 

Řekli byste, že je této ženě osmdesát let?
Autor: instagram

Tak, jako je zamaskovala dvaatřicetiletá vizážistka Tea Flego na své osmdesátileté babičce. Ta žije v chorvatské Pule v domově důchodců, kam za ní příbuzná pravidelně chodí na návštěvy. "Babičku jsem malovala už od dětství, kdy jsme se rozhodla, že bych chtěla být vizážistkou," vypráví Flego. 

Pokračovala tak po celý svůj život a i v domově důchodců takto svoji babičku několikrát nalíčila, jen ji nikdy nenapadlo svoji práci zdokumentovat. Až nyní. Celková proměna trvá zhruba pětačtyřicet minut a obě si to vždy náležitě užívají. Svou proměnu babička navíc vždy celkem peprně komentuje. 

Jak se vám proměna líbí? Nepřijde vám to až příliš? 

Video se připravuje ...
Proměna osmdesátileté Chorvatky ohromila svět internetu. • VIDEO: youtube.com