Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: balzám na rty Baby Lips můžete použít i na tváře!

9. května 2016 | 06:00
Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! Co jsme testovaly tentokrát? Můžete se těšit na řasenku.

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Pusťte si 12. díl testování kosmetiky před kamerou:

Video se připravuje ...
12. díl redakčního testování kosmetiky před kamerou • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první jsem vyzkoušela novou řasenku od Astor Big & Beautiful Zig Zag. Slibuje objemné řasy, ale ocenila jsem i to, že řasy hezky pročesala a prodloužila. Kartáček má klasický a poměrně velký, proto jsem se trochu obávala toho, že řasy slepí. To se nestalo a seženete ji za cca 150 Kč.

Další na řadu přišel nový antiperspirant od Garnier Neo. Inovativní je v tom, že má kruhový rozprašovač. Jedním stiskem byste tak měla pokrýt celou plochu podpaží a neplýtvat kolem. Navíc je šetrný k pokožce, protože obsahuje Panthenol. V obchodech ho koupíte do stovky.

12. díl redakčního testování kosmetiky
Autor: archiv firem

Oboustranná aplikační tužka od Artdeco mě velmi mile překvapila. Můžete si k ní totiž dokupovat různé odstíny očních pudrových stínů a skvěle se mi s tím manipulovalo, jak jsem ukázala ve videu. Tužka má na obou koncích houbičky, jednu tvrdší a špičatější a druhou měkčí a stojí 329 Kč. Oční stíny byly lehce perleťové a já zkoušela odstín 13A Stony Shore. Vyjdou vás na 255 Kč.

Maybelline přišli se zbrusu novým designem oblíbeného balzámu na rty Baby Lips. Tento můžete použít navíc i jako růž. Testovala jsem odstín 03 Flirty Pink, který byl jemně růžový a dodal i lesk.

Jako poslední přišla na řadu hydratační micelární voda od Manufaktury s okurkovými výtažky. Umíte si tedy představit, jak krásně svěže voněla. Ocenila jsem to, že mě po odlíčení pleť nepnula, jak se mi to stává s některými jinými výrobky. Pro mou citlivější pleť by se tedy skvěle hodila. V obchodech ji koupíte za 169 Kč.

Na další díl se můžete těšit opět za týden!

Autor: luh