Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dokonalý styl, zdravé vlasy. Nyní s kosmetickým dárkem

14. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Stejně jako móda, i vlasové trendy se neustále mění a vyvíjejí. Sezónu od sezóny si pro nás vlasoví odborníci připravují kolekce nových střihů, barev a stylingu. Jedno mají však v posledních letech společné - docílit zdůraznění přirozené krásy. Ať už je tedy váš oblíbený styl jakýkoliv, určitě by vám mělo záležet na tom, aby vaše vlasy byly zdravé. Zdravé vlasy tvoří základ skvělého účesu. Stylingové produkty a techniky mohou skrýt mnoho hříchů, ale nic nevypadá tak dobře jako zdravé vlasy.

Vysoušeč vlasů Philips HP8280 disponuje speciálním snímačem MoistureProtect, který provádí diagnostiku vlasů a automaticky přizpůsobuje teplotu tak, aby nedošlo k narušení jejich přirozené hydratace a tudíž zajišťuje vlasům při stylingu maximální péči. Kromě toho také nabízí ionizační technologií, díky níž dosáhnete nádherně hladkého a lesklého účesu bez zacuchání a elektrizování vlasů.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

U všech výrobků Philips z oblasti péče o vlasy, vysoušeč vlasů MoistureProtect nevyjímaje, je cílem značky Philips nabídnout ženám pro domácí péči ty nejlepší produkty pro rychlé a snadné vytvoření účesu, po kterém touží. I to je důvod, proč při tvorbě svých výrobků úzce spolupracuje s odborníky z různých oborů, v tomto případě s profesionálními vlasovými stylisty. I díky nim Philips pochopil, že pro zdravě vypadající lesklé a hladké vlasy, po kterých ženy touží a tolik je milují, je klíčovým prvkem zachování jejich vlhkosti. Vysoušeč vlasů MoistureProtect je výsledkem společné práce Philips a profesionálních vlasových stylistů, kde se podařilo skloubit pokročilou technologii s elegantním, stylovým a zároveň velmi praktickým designem.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Vysoušeč vlasů Philips MoistureProtect (HP8280) s příkonem 2 300 W byl navržen tak, aby ženám v péči o vlasy v domácím prostředí poskytl skvělé výsledky s maximální péčí. Vedle snímače MoistureProtect tak v sobě ukrývá i technologii ThermoProtect, nabízející další ochranu před přehříváním vlasů. Se stejně výkonným proudem vzduchu tedy získáte nejlepší výsledky a šetrnější péči. Vysoušeč má 6 flexibilních nastavení rychlosti foukání a teploty, abyste vždy dosáhli ideálního výsledku. Součástí příslušenství je úzká hubice pro dokonalé vytvarování účesu, stejně jako difuzér k vytvoření vln či zisku maximálního objemu K dispozici je i tlačítko Cool Shot poskytující intenzivní proud chladného vzduchu k dokončení a fixaci účesu po jeho úpravě.

Pro lepší představu o tom, jak výrobky řady Philips MoistureProtect fungují, se podívejte na ukázkové video MoistureProtect péče o vlasy.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Philips Česká republika s.r.o.

Pokud si v období od 15. 3. do 31. 5. 2016 zakoupíte jeden z vybraných produktů vlasové péče Philips, vysoušeč vlasů MoistureProtect HP8280 nevyjímaje, získáte k němu jako dárek navíc soupravu vlasové kosmetiky Alterna Bamboo Smooth. Více informací v letácích nebo na www.philips.cz/peceovlasy.