Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství krásných vlasů vyzrazeno!

Kokosový olej
16. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Zima vlasům stejně jako pokožce příliš nesvědčí. Suchý a studený vzduch je vysušuje, nepřidávají jim ani čepice či jiné pokrývky hlavy. Dopřejte svým vlasům péči přírodních olejů a získejte zpět záviděníhodný look.

Vlasům nepřidává ani naše častá péče. Šampon, fén, stylingové přípravky - všechna tato zkrášlovadla z nás sice za pár minut udělají kočky, ale vlasy poškozují. To je třeba vyvážit pečujícími přípravky, které vlasům vrací ztracený lesk a zdraví.

Vyberete si mezi maskou a olejem?

Klasické masky vaše vlasy oživí, hydratují, ale nedoporučuje se jejich denní používání, kterým byste narušila přirozenou ochrannou vrstvu pokožky hlavy i vlasu samotného. Naproti tomu produkty v BIO kvalitě z přírodní řady Sefiros Beauty Oils takové účinky nemají, můžete je tedy používat, jak často jen chcete.

Nenahraditelný bio kokosový olej

Vyzkoušejte Bio kokosový olej Sefiros - 100% přírodní, panenský olej, který pochází z dalekých Filipín. Tento produkt vzešel z ekologického zemědělství a je již tisíce let známý pro své léčebné a zkrášlovací účinky. Bio kokosový olej Sefiros si zamiluje každý včetně atopiků a lidí se silně citlivou pokožkou. Neobsahuje totiž žádné přidané látky, je tedy ideální i pro citlivou dětskou pokožku. Pleť i vlasy úžasně hydratuje a vyživuje.

Panenský kokosový olej je skvělou přísadou do jídel

Bio kokosový olej můžete mazat na tělo nebo využít jako vlasovou masku. Díky tomu, že neobsahuje žádné příměsi, nemusíte se bát vpustit jej i do své kuchyně. Obsahuje triglyceridové formy tuků, které jsou dobře stravitelné. Můžete jej tedy využít jako zdravou variantu na pečení či smažení, nebo jako zajímavou přísadu do salátů. Kokosový olej nenaruší ani vaši redukční dietu. Je známo, že lžička kokosového oleje denně pomáhá zahnat chuť na sladké.

Bambucké máslo
Autor: Vivantis

Objevte kouzlo bambuckého másla

Dalším neocenitelným přírodním produktem je 100% přírodní bambucké máslo Sefiros. Jde o surovinu, jejíž účinky lidstvo využívá už tisíce let. Pochází z rovníkové Afriky a je to takový malý přírodní zázrak, který si naše pokožka i vlasy doslova zamilují. Posuďte sami, který jiný produkt dokáže hydratovat, léčit a regenerovat? Hydratuje do hloubky, neobsahuje žádné příměsi a působí aktivně proti předčasnému stárnutí pleti.

Manikúry Sefiros
Autor: Vivantis

Skvělý doplněk i dárek - manikúra

Sefiros patří mezi oblíbené kosmetické výrobce. Ačkoliv je na trhu poměrně krátce, má již mnoho příznivců. Všechny produkty pochází ze zemí EU a každý je svým způsobem jedinečný. Za pozornost stojí manikúry Sefiros, které obsahují pomůcky Solingen a pilníky zdobené krystaly Swarovski, které jsou skvělým dárkem pro každou ženu, ale zároveň stylovým doplňkem do kabelky.

Kosmetické štětce
Autor: Vivantis

Čím jsou štětce Sefiros tak unikátní?

Málokdo si dnes dokáže představit každodenní líčení bez kosmetických štětců. Ty se staly nepostradatelnými pomocníky, protože usnadňují rovnoměrné nanášení líčidel. Díky tomu ušetří váš čas a výsledek stojí za to.