Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

MISS Prima křivky 2015 zná své vítězky!

Dárkové poukazy potěšily
23. září 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

V divadle Broadway se konalo slavnostní finále soutěže žen krev a mléko! Finálový večer ženské krásy moderoval profesionální a velmi galantní Vlasta Korec, který byl celou dobu finalistkám velkou oporou.

První místo a titul MISS PRIMA KŘIVKY získala půvabná Slovenka Simona Hodálová, která svou volnou disciplínou stand-up, do které neváhala zapojit i samotného moderátora Vlastu Korce, okouzlila nejen diváky, ale i porotu. Na druhém místě se umístila opět Slovenka - 24letá etnoložka  Janka Halašková. Z jejího skvělého podání písně od Adele byli diváci i poroto nadšeni. Třetí místo si tancem vybojovala krásná 28letá Lucie Petrová. Speciální cenu, kterou vybírali organizátoři soutěže, a sice titul MISS Prima křivky 2015 – THE FASHION HERO získala studentka z Bratislavy Nina Šarkozyová!

Vítězka Simona Hodálová
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Rozdávaly se ale i vedlejší ceny! Hlasovalo se na webových stránkách Prima křivky, Krásných baculkách, Žena-In a Krásná XL.

Tituly získaly tyto dámy:

MISS Prima křivky – Internet 2015 – Kristýna Kutílková
MISS Prima křivky Krásné baculky – Simona Hodálová
MISS Prima křivky – Žena-In – Kristýna Machavová
MISS Prima křivky – Krásná XL – Renáta Soukupová

Vítězky
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Finálový večer zpestřil talentovaný slovenský zpěvák Martin Harich, poslanec parlamentu ČR – Marek Černoch a Petr Kutheil.

Finalistky po celou dobu byly ozdobeny překrásnými šperky Chartage, koktejlky a dlouhé společenské šaty zapůjčila společnost ePretty.cz. a krásné křivky jim podtrhovalo spodní prádlo Caresse. Květinářství Kytku.cz obdarovalo nejen vítězky, ale všechny finalistky. A nejen to! Krásnou růži dostala každá dáma v porotě, třeba moderárka Aneta Christovová, herečka Dominika Býmováči či lékařka Milena Vojtíšková.

Porotci MUDr. Milena Vojtíšková a Michal Sajdl
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Mezi mnohými cenami, které vítězky získaly, vzbudily nadšení dárkové poukazy do AURUM AESTHETIC CLINIC, které pro ně tato firma připravila ve spolupráci s hlavním partnerem večera, firmou Medical partners.

Hurá na after party
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Po skončení večera a závěrečném focení vítězek nastoupili VIP hosté, účinkující, porota a samozřejmě všechny finalistky včetně loňské vítězky Pavly Procházkové do luxusních aut společnosti Advantage cars, která je odvezla na after párty do restaurace U Kroužků, kde se slavilo dlouho do noci.