Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvačka Mista radí, komu sluší rovné a komu kudrnaté vlasy!

Mista vám poradí, jestli vám sluší spíše kudrnaté, nebo rovné vlasy!
9. dubna 2015 | 12:00

Máte od přírody rovné vlasy, a když si je navlníte, není to ono? Ne všem typům žen totiž kudrnaté vlasy padnou. To samé platí i o vlasech rovných. Chcete zjistit, který typ jste právě vy? Sledujte nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a Olesya Movnar, senior stylistka ze salonu Petra Měchurová, ukážou, komu sluší kudrnaté, a komu naopak rovné.

Tvar obličeje

Pokud máte obličej oválný a dlouhý, vlasy jako hřebíky vám ho opticky ještě protáhnou. Naopak pokud máte obličej kulatý, velká kudrnatá hříva vám ho ještě zvětší a zbytečně opticky přidá kila navíc.

Velikost ramen

Když máte široká ramena, budou se vám hodit rovné vlasy ostříhané do mikáda. Pokud máte ramena kulatá, úzká nebo spadlá, raději zvolte romantické vlny nebo přirozený plážový look.

Když vlny nedrží

Máte problém, že vaše vlny ztratí tvar chvíli poté, co si je pracně natočíte? Základním krokem je použít správný šampon na podporu vln, vynechat kondicionér a místo něj použít termoochranný přípravek. Pokud chcete, aby vaše kudrliny vydržely, nikdy si vlasy po mytí nečešte mokré, protože by ztratily strukturu. Nakonec je vyfoukejte přes difuzér a nakonec na fixaci použijte místo klasického laku na vlasy texturizační sprej, který vlasy nezatěžuje.

Chcete zjistit, který typ jste právě vy? Sledujte video:



Nezapomeňte také na to, že nejkrásnější je u každé ženy přirozenost. Proto je lepší podtrhnout vlastní strukturu vlasů než tvořit účesy, které se pro vaše vlasy nehodí. Věřím, že vám mé tipy pomohou, a usnadní vám úpravu vašeho vysněného účesu.

Vaše Mista

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.