Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak vybrat ten nejlepší krém s vitaminem C

18. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Je vaše pleť matná a působí unaveně? Máte pocit, že ať vyberete jakoukoli péči, výsledek se nedostaví? Stres, nedostatek spánku, změny počasí, to vše se na vaší pleti podepíše. Zkuste dopřát své pleti opravdovou vitamínovou bombu – multivitamínové krémy s vysokou dávkou Vitamínu C!

 

Pokud si přečtete etiketu svého oblíbeného krému, zatoužíte mít doktorát z chemie, abyste porozuměla všem AHA kyselinám a pentapeptidům. Naproti tomu je vitamín C příjemnou změnou a něčím, co všichni známe jako výborného pomocníka při nachlazení. Ale i s naší pletí umí zázraky.

Zmírňuje výskyt vrásek a pigmentových skvrn, působí proti akné, zmírňuje jizvy i výskyt rozšířených žilek. Navíc bylo zjištěno, že vitamín C je jednou z neúčinnějších složek k zamezení výskytu rozšířených pórů.

Nestačí prostě spolknout vitamín C v tabletě? Studie ukázaly, že pouhým požitím vitamínu C nedokážeme zvýšit jeho množství v pleti. Sluneční záření a znečištění prostředí nás obírá o velké množství tohoto vitamínu a je tedy potřeba ho dodávat i povrchově.

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

Původně nebylo možné použít v kosmetických přípravcích dostatečné množství vitamínu C, protože má tendenci v kontaktu se vzduchem oxidovat. Nová generace vitamínu C ale tento problém překonala.

Nyní je ideální doba rozzářit svou pleť pořádnou dávkou vitamínů a připravit ji tak na náročné letní období a dokonalé opálení. A právě vitamín C je perfektním pomocníkem pro rozjasnění pleti.

Já mám vyzkoušenou novinku, multivitamínovou řadu POLIVITAMINIC od ANUBIS Barcelona s Provitamínem C, kyselinou hyaluronovou a patentovanou složkou CITRUSTMEM®. Kterou jsem koupila v obchodě BEAUTY-STORE.CZ .  Již po dvou týdnech jsem cítila, že pleť je pružnější, hebká a rozjasněná.

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

Jedinečná kombinace účinných látek a vitamínů vyživuje, hydratuje a rozjasňuje. Inovativní formule s vysokým obsahem Provitamínu C, s kyselinou hyaluronovou a patentovanou složkou Citrustem ® poskytuje antioxidační, revitalizažní a rozjasňující efekt a podporuje tvorbu kolagenu a elastinu. Kyselina hyaluronová o různých molekulových hmotnostech poskytuje hydrataci na různých úrovních kůže.

Doporučuji vyzkoušet i čistící pěnu POLIVITAMINIC CLEANSING MOUSSE, denní hydratační rozjasňující krém  POLIVITAMINIC ANTIOXIDANT CREAM nebo intenzivní rozjasňující sérum  ANTIOXIDANT BOOSTER.

Pozor na slunce! Uchovávejte kosmetiku s obsahem vitamínu C mimo sluneční záření, abyste zachovali její maximální účinnost.