Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jednoduché triky, jak dodat vlasům objem

Mista vám poradí, jak si vytvořit objemný účes.
16. října 2014 | 12:00

Ráno si vlasy krásně výfoukáte, jsou plné objemu a vy můžete vyrazit do práce. Za pár hodin ale vaše vlasy zplihnou, a po pěkném objemu není ani stopy. Co dělat, abyste vlasům vrátily svěžest? Triky, jak si udělat pohotovostní objem ve vlasech vám ukáže zpěvačka Mista v novém dílu MistaFashion.


1.trik:

Stačí vám na to jenom fén a tenký hřeben. Když si vlasy umyjete, naneste ke kořínkům tužidlo. Vlasy fénujte, dokud nebudou jen lehce vlhké. Dobré je fénovat vlasy v předklonu, aby se vám kořínky přirozeně nadzvedly. Když je budete mít téměř suché, přehoďte vlasy dozadu a vezměte malý hřeben. Naberte na něj vlasy při pěšince, mírně je nadzvedněte a foukejte v protisměru. Hřeben vám pomůže vlasy u kořínků pěkně nadzvednout a zafixovat. Vlasy dále upravujte, jak jste zvyklá.

Pokud si vlasy nestihnete umýt a potřebujete vytvořit pohotovostní objem, tak si nalijte vodu do rozprašovače. Nastříkejte si vodu ke kořínkům, abyste vlasy navlhčila a foukejte s malým hřebenem přesně tak, jak je psáno v postupu nahoře. Velkým pomocníkem je i suchý šampon. Když budete mít vlasy suché a vyfoukané, nastříkejte ke kořínkům suchý šampon. Nechte dvě minuty působit a vykartáčujte. Suchý šampon vám objem ještě více podpoří a zafixuje.

Mista vám poradí, jak si vytvořit objemný účes.
Autor: archiv

2.trik:

Jednoduchým způsobem, jak si zachovat objem u kořínků po celý den je přehazování pěšinky. Když cítíte, že vaše vlasy zplihly, jednoduše si udělejte pěšinku na opačné straně než jste zvyklá a malé vlásky zafixujte mírně tužícím lakem. Díky tomu, že vlasy stojí v opačném směru, než jsou zvyklé, vytvářejí  hezký objem. Když cítíte, že vám vlasy po pár hodinách znovu sedly, použijte stejný trik a pěšinku vraťte zpět na stranu, kde byla předtím. Takovýmto způsobem si můžete během dne přehazovat pěšinku a udržovat tak permanentní objem u kořínků.

Přesný postup, jak se tyto jednoduché triky naučit, najdete ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nosíte vlasy rozpuštěné, nebo v culíku?
72,5%
27,5%
Děkujeme za Váš hlas!
316 hlasů
120 hlasů