Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Co nás Kate Middleton naučila o kráse?

  • Co jsme odkoukaly od jedné z nejmilovanějších žen na světě?
    14. října 2014 | 06:00

    Kate Middleton je jednou z nejoblíbenějších žen posledních pár let a jako taková je pod neustálým drobnohledem všech světových médií. Není proto divu, že se Kate snaží být za každých okolností perfektní, tak, jak se to na manželku budoucího následníka trůnu sluší. A Kate se samozřejmě daří! Co jsme se z jejího vždy perfektního, a přitom přirozeného looku naučily?

  • Vlasy, koruna krásy

     

    Kate Middleton
    Autor: Profimedia
    Když se podíváte na Kate na jakékoliv fotce, její vlasy vypadají vždy naprosto dokonale. Není divu, vévodkyně navštěvuje prestižní londýnský salon 3x týdně, aby se mohla chlubit právě svými přirozenými kaštanovými loknami.

     

    I když si ale péči kadeřníka nemůžete tak často dovolit, dopřejte svým vlasům zářivý lesk pomocí přírodních, za studena lisovaných olejů, na které Kate nedá dopustit. A pokud se přeci jen občas vzbudíte s "naprosto příšernými" vlasy, rozpusťte je a nasaďte klobouček. Budete vypadat velmi elegantně a zároveň mladistvě.

  • Buď oči nebo rty

     

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
    Kate se snad odjakživa drží osvědčeného pravidla přirozeného líčení - buď zvýrazněte oči, nebo rty, ale nikdy obojí současně. Vévodkyně přitom nedá dopustit na přesné, tenké, černé oční linky na horním i spodním víčku.

     

    Zapomeňte přitom na kouřové líčení, pro dokonalý efekt vám opravdu bude stačit jen měkká černá tužka do "waterline" (tedy na hranu spodního víčka) a tenká gelová nebo tekutá linka na horní víčko. A samozřejmě nezapomeňte na řasenku!

  • Nezanedbávejte obočí

     

    Kate Middleton
    Autor: Profimedia
    Všechny dobře víme, že do tenké linky vytrhanému a tužkou domalovanému obočí už naštěstí dávno odzvonilo. Posledních pár let je trendy přirozeně husté, avšak dokonale upravené obočí. Ve zkratce takové, jaké má Kate.

     

    Pokud si nemůžete dovolit úpravu obočí zhruba každé 3 týdny v salonu, zajděte tam alespoň na první úpravu, aby vám zručná kosmetička vykouzlila tvar, který nejlépe sedne vašemu obličeji. Ten pak doma udržujte stále stejný pomocí pinzety.

  • Barvy patří do šatníku

     

    Kate Middleton
    Autor: Profimedia
    Zatímco modely vévodkyně Kate září všemi barvami, v líčení správně sází na přirozenost. tenké oční linky, obočí, které dává vyniknout jejím krásným očím, přirozenou barvu rtů a žádné oční stíny.

     

    Kate dokonale zvládá techniku líčení, která má vypadat tak, jako byste na sobě žádný make-up ani neměla. Jediným místem na obličeji vévodkyně, kam trošku barvy patří, jsou tak její líčka, která si zvýrazňuje tvářenkou v růžovém nebo broskvovém odstínu.

  • Krásné nehty jsou sexy

     

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
    Když na ruce nosíte 18 karátový safír po nejoblíbenější ženě světa, nechcete jej kazit žádným lakem na nehtech, byť by byl sebevíc trendy. Tím samozřejmě neříkáme, že se o své nehty nemáte starat, ale sázka na přirozeně růžové nehty, jaké má v oblibě Kate, je zkrátka sázkou na jistotu. Hodí se ke každému outfitu při každé příležitosti a navíc vypadají vždy perfektně.
  • Falešné opálení nikdy neškodí

     

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
    I když Kate žije v Anglii, která se nemůže chlubit zrovna horkými slunečnými dny, nikdy není bledá. Sází na přirozeně vypadající falešné opálení, které dokáže s vaší pokožkou hotové divy. Budete vypadat mladší, zdravější a odpočatá, což vám dodá přirozené sebevědomí.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.