Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Horká novinka: Krajkové řasy! Jak je nalepit?

Mista vám předvede nalepovací krajkové řasy.
6. listopadu 2014 | 12:00

Blíží se čas plesů, novoročních oslav a maturitních večírků. Chtěla byste se blýsknout a zaujmout něčím novým a neokoukaným? Zpěvačka Mista vám v novém dílu MistaFashion ukáže krajkové nalepovací řasy ve francouzském stylu, které jsou momentálně žhavým trendem módních přehlídek. Nechte se inspirovat i vy.



Věděla jste, že existují i jiné nalepovací řasy, než ty klasické, které vám vaše řasy jen prodlouží nebo zhustí? Na trhu se dá momentálně vybrat z několika extravagantních druhů, se kterými budete na večírku či plese nepřehlédnutelná. Mista spolu s Alenou Novak z Make Up Institute Prague zvolila krajkové řasy ve stylu francouzské elegance, které dodají šmrnc každému oku.

Mista vám předvede nalepovací krajkové řasy.
Autor: archiv


Aplikace není vůbec složitá. Přiložte si řasy k oku a přebytečné množství odstřihněte nůžkami. Na okraj trsu si naneste lepidlo určené přímo na nalepovací řasy. Přiložte trs nad vaše vlastní řasy a nechte chvíli zaschnout. To samé opakujte i na druhém oku.

K takovým extravagantním řasám se dále již výrazně neličte. Stačí použít jemnou tvářenku a lesk na rty.

Pokud chcete vědět, jak správně aplikovat krajkové řasy, sledujte video:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Používáte někdy nalepovací řasy?
19,8%
80,2%
Děkujeme za Váš hlas!
62 hlasů
251 hlasů