Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Potřebuji se zbavit akné. Teď hned!

4. srpna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost má pojem akné zažité jako strašáka z puberty, ale né každý už si uvědomuje, že může jít o celoživotní trápení.

Příčin vzniku akné je nespočet.

Vsadili jste na antikoncepci? Berete léky, které neprospívají pleti, ale zdraví je pro Vás přednější? I Vaše matka měla akné? Štve Vás víc akné ze stresu, nebo stres samotný?

To vše jsou příčiny akné, kterých se bohužel jen tak nezbavíte.
Jedno je ale jisté, pokud nás trápí akné, chceme se ho zbavit. A chceme se ho zbavit ihned!

Abychom akné co nejrychleji eliminovali, snažíme se nanášet přehnaně velké množství krémů a přípravků proti akné. To je ale velká chyba. Dochází pak k tomu, že máme pleť extrémně vysušenou a tvoří se nám na obličeji suchá až šupinatá místa, nejčastěji kolem úst a brady.
Taková místa se logicky snažíme hydratovat, což ale vede zpět k tvorbě akné. Často ještě silnějšího.
Je to začarovaný kruh.

Britská značka Medik8 se na věc dívá očima lidí, které tento problém trápí a přináší na trh trojkombinaci přípravků s okamžitým účinkem a přesně vyváženou hranicí mezi hydratací a čištěním mastné pleti.

Seznamte se s řadou „Beta“

Akutní projevy akné a prevenci jeho vzniku efektivně vyřeší Medik8 beta Gel.
Nemastný čirý gel přináší rychlou úlevu problematické pokožce. Aplikuje se přímo na cílová místa s pupínky nebo na větší zasažené plochy. Proniká rychle do pokožky, na které vytváří neviditelný film. Zklidní zarudnutí a redukuje rychle existující skvrny a pupínky.

Hloubkové čištění problematické pleti zajistí antibakteriální exfoliační čistící pěna Medik8 betaCleanse. Obsažené aktivní látky čistí hloubkově póry a snižují tvorbu mazu.

Denní hydratační krém Medik8 beta Moisturise nejenom že zajišťuje matující efekt, ale také eliminuje výskyt bakterií způsobujících akné. Poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci bez blokování pórů.

Autor: MedaPrex


Velkou výhodou řady Beta je její přesah přes akné. Eliminuje také vrásky a podobné „dospělejší“ neduhy. Je to lékařská kosmetika pro vyspělé ženy a jen tak v drogérii jí nekoupíte.

Žádné výrobky Medik8 neobsahují mýdla, parabeny ani parfémy, jsou proto vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku.

Klíčová slova: MedaPrex, komerční prezentace
Související články