Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Klinika estetické medicíny s laťkou hodně vysoko

9. dubna 2014 | 10:23
Prezentace klienta |

Prsní implantáty s čipem, laser, s kterým se epiluje i v létě, či bezbolestná liposukce po které jdete na druhý den do práce – vše na nové klinice švýcarské kvality Brandeis Clinic Prague. Nepropásněte zaváděcí ceny!

Světoví doktoři vás na této klinice ošetří ultramoderními přístroji, a to nečekaně výhodně.

Přístroje, které jinde prostě nemají

Brandeis Clinic je jediná klinika v republice, která vlastní nejvýkonnější laser na světě – Vectus. Ten například ničí i kmenové buňky chloupků a již po 5x rychlých a bezbolestných ošetřeních vám navždy odstraní nepříjemné ochlupení z těla.  Jeho čtečka melaninu umožňuje epilovat dokonce i v létě, což žádný jiný laser neumí!

Autor: MedaPrex

Raritou jsou také extra bezpeční prsní implantáty Motiva se zabudovaným radiofrekvenčním čipem pro zpětné dohledání informací o implantátu. S touto technologií si můžete své poprsí ověřit kdykoliv a kdekoliv na světě, pro absolutní pocit pohody či v případě nežádoucí příhody.

O vrásky se postará neinvazivní vypnutí pleti, prováděné radiofrekvenčním přístrojem Pellevé, unikátním ve svém dosahu na všechny vrstvy kolagenních vláken. Jeho použití navíc připomíná spíše příjemnou masáž, než bolestivé osetření.

Autor: MedaPrex

Průlom v léčbě akné vykazuje přístroj Acleara, který vás umí za 15 minut vysvobodit od nehezkých pupínků díky své kombinaci výkonného vakua a intenzivního pulsního světla.

Liposukce laserem Slim Lipo je zase novodobá úprava tvarů těla a zpevňování kůže pokrokovou technologií "tavení" tuku. Velkou výhodou je o 79 % kratší doba rekonvalescence než u tradiční liposukce.

Zaváděcí ceny každý měsíc

Přesto, že jde o technologicky nejlépe vybavenou kliniku v ČR, ceny jsou tu překvapivě slušné. Navíc si každý měsíc můžete vybrat z nabídky zákroků za zvýhodněné ceny, které najdete na www.brandeisclinic.cz. V dubnu je zvětšení prsou silikonovými implantáty či vlastním tukem levnější o 20 % a zářivý usměv vám vykouzlí dentální hygiena za poloviční cenu.

Autor: MedaPrex

Nezávazná konzultace s chirurgem či stomatologem zdarma

Ke všemu vám plastičtí chirurgové a stomatologové ochotně vysvětlí celý proces zákroku a zodpoví jakékoliv dotazy. Provedou vás také nadstandardně vybaveným operačním sálem i pooperačním oddělením – to vše úplne zdarma a především nezávazně.

Úzce specializovaní prominentní lékaři

Je samozřejmostí, že na klinice pracují nejtalentovanější odborníci s praxí z popředních zahraničních klinik a držitelé prestižních ocenění jako například "Estheticon Platinum 2013".

Jejich hlavní výsadou je však mimořádná odbornost, což znamená, že se jeden lékař běžně zaměřuje pouze na jeden výkon.

Život je příliš krátký na to, abychom se trápili nedokonalostmi našeho těla, které se v dnešní době dají vyřešit. Brandeis Clinic Prague disponuje nejvykonnejšími přístroji komplexní estetické medicíny a špičkovým týmem doktorů, kteří jsou připraveni změnit váš život k lepšímu.