Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Mista radí, jak vytvořit svatební účes podle letošních trendů

Chystáte svatbu? Inspirujte se letošními trendy ve svatebních účesech.
20. března 2014 | 10:00

Svatební sezóna je téměř tady! Proto vám zpěvačka Mista spolu s vlasovou odbornicí v dalším díle seriálu MistaFashion prozradí, jaké jsou letošní trendy ve svatebních účesech a poradí vám, jak je učesat.

Trendy ve svatebních účesech pro rok 2014

Nejdůležitější je přirozenost. Už se dávno nenosí malé kudrlinky, ani přísná trvalá. Je důležité, aby účes podtrhl povahu a osobnost nevěsty. Když jste bláznivý typ, je zbytečné se nutit do romantického účesu a naopak.

Pokud jste si na svůj velký den zvolila krajkové šaty s komplikovanějším vzorem, vlasy by měly být hladké a jednoduché. Pokud dáte přednost čistým liniím, s účesem můžete více experimentovat.

I z krátkých vlasů vykouzlíte perfektní účes

Myslíte si, že když nebudete mít na svůj svatební den vlasy dlouhé až po pas, nebudete dokonalá nevěsta? To je jeden z největších mýtu. I na kratších vlasech se dá totiž vytvořit nápaditý a výjimečný účes, který podtrhne osobnost nevěsty.

Mista vám ve videu ukáže obě varianty svatebních účesů, ať už romantickou pro dlouhé vlasy, nebo nápaditou pro vlasy kratší. Fantazii se meze nekladou.

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte náš web, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svými kolegyněmi radit v oblasti krásy a módy.