Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

To je odvaha! Šedesátiletá modelka fotí reklamu na spodní prádlo

V tolika letech už bývají ženy většinou velice stydlivé.
5. února 2014 | 06:00

To, že být sexy nemá žádné datum expirace, dokazuje nová kampaň značky American Apparel, která si pro svou novou kolekci vybrala šedesáti dva roční modelku. Ta pózovala dokonce ve spodním prádle.


Touto provokativní reklamou chtěla značka upozornit na to, že k nim do obchodu chodí nakupovat lidé jakéhokoli věku, a že móda není otázkou věku, ale stavu mysli. Neznamená to, že když někdo překročí určitou věkovou hranici, že se musí najednou oblékat úplně jinak, než to cítí.

Jackey byla módními skauty objevena teprve před dvěma lety v restauraci. Byla to její přirozená krása a grácie, která je zaujala. Fotografie pro kampaň nejsou upravovány photoshopem. Největší odvahu musela modelka prokázat při focení spodního prádla.

V tolika letech už bývají ženy většinou velice stydlivé.
Autor: AmericanApparelJacky

Společnost prý chvíli zvažovala, jestli použití takto vyzrálé ženy, jako tvář pro svou novou kolekci není příliš riskantní. Ne všichni zřejmě budou s tímto nápadem srozuměni. Ovšem bourání prototypů a trocha provokace někdy dělá zázraky. Jackey není zdaleka nejstarší, stále pracující modelkou. Nejstarší modelkou na světě je osmdesát tři let stará Daphne Selfe.