Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jaký je milenec? Prozradí ho jeho oblíbený drink!

  • Co na něj práskne jeho oblíbený drik? Co má rád i jaký je v posteli!
    31. ledna 2014 | 13:00

    Jste na prvním rande a potřebujete si ho trošku "oťuknout"? Nebo vás balí neznámý krasavec v baru a vy byste potřebovala dopředu vědět, do čeho jdete? Všimněte si, jaký drinkd drží v ruce. Jeho oblíbené pití o něm totiž prozradí víc, než byste čekala.

  • Pivo

    ...
    Autor: ahutterstock.com, profimedia.cz
    Pro život:

    Půllitr s pěnou je asi nejčastějším nápojem, který v rukách mužů uvidíte. Dalo by se proto předpokládat, že muž který ho miluje postrádá nápaditost. Není to však tak docela pravda. Sicepravděpodobně netouží být středem pozornosti, ale na druhou stranu moc dobře ví, co má rád a na nic si nehraje.

    Do postele:

    Miluje sex bez cavyků a zbytečných tanců kolem ohně. Pravděpodobně se od něj sice nedočkáte něžného a několikahodinového mazlení, pokud ale milujete vášnivé a živočišné milování, chlapík s pivem je ten pravý pro vás.

    Celebrita, která ho miluje:

    Frontman Maroon 5 - Adam Levine. Čekali byste od nositele titulu "nejvíc sexy muž planety" něco jiného?

  • Víno

    ...
    Autor: ahutterstock.com, profimedia.cz
    Pro život:

    Muži, kteří umí poznat a ocenit dobré víno, si dokážou stejným způsobem vážit i ženy. Dobře proto pozorujte, jestli je ten charismatický pán se sklenicí opravdovým znalcem, nebo jen frajírkem, co se snaží působit jako světák a přitom mu sláma čouhá z bot. Skutečný milovník vína vám totiž bude citlivě naslouchat a nosit vás na rukou.

    Do postele:

    Narazila jste na pravého romantika! Čekejte velká gesta, postel plnou růží a mihotání svíček. Tento muž ocení dlouhé svádění, sexy prádlo a zaoblené ženské křivky. Kromě vašeho těla k vzrušení ale potřebuje také váš mozek, snažte se s ním proto intelektuálně držet krok.

    Celebrita, která ho miluje:

    Trošku tajemný a neskutečně charismatický milovník vína je například Keanu Reeves. Jaká je jeho nejoblíbenější odrůda? Shiraz z oblasti Penfolds Grange, ročník 1971.

  • Whisky

    ...
    Autor: ahutterstock.com, profimedia.cz
    Pro život:

    Málokterý nápoj řve do světa víc: "Jsem chlap!", než sklenice ve které se líně převaluje jantarově zlatá tekutina. Jeho milovníci si rádi připadají jako uznávaní muži a úspěch je pro ně důležitým kritériem. Hledají stabilní a pevný vztah, lásku na jednu noc od něj spíš nečekejte. Pokud si ho chcete naklonit, zalichoťte mu a pravděpodobně vám neodolá.

    Do postele:

    Má rád, když vás může vést, ale žádné výstřednosti od něj nečekejte. Tento muž má rád klasiku a zbožňuje když vás přivede k vyvrcholení. Většinou zastává názor, že jeho orgasmus není ani zdaleka tak důležitý, jako ten váš. Ale pozor, mezi milovníky whisky se až příliš často vyskytují muži, kteří zbožňují drsné hrátky. Nedivte se proto, když se ocitnete v posteli s hotovým dvojníkem Christiana Greye!

    Celebrita, která ji miluje:

    Co jiného by mohl zbožňovat budoucí britský panovník, než pravou skotskou whisky? Princ William je přesně tím ochranitelským typem muže, kterého si u sklenice s whisky představíme.

  • Rum

    ...
    Autor: ahutterstock.com, profimedia.cz
    Pro život:

    Na tváři se mu rýsuje několikadenní strniště, oblečení vyzařuje ležérní nedbalost a je zněj cítit kořeněná vůně dálek. Introvert s obrovským charismatem a nepolapitelnou duší - takový je muž, jehož milovaným nápojem je karibský rum. Chcete-li získat jeho srdce, v žádném případě ho neuhánějte. Jen zaníceně poslouchejte jeho vyprávění, smějte se jeho vtipům a dejte mu pocit, že to musí být on, kdo dobývá.

    Do postele:

    Nedivte se, pokud bude mít vždy čas na sex, ale málokdy na to, aby s vámi zajel vybrat povlečení. Tento muž má rád volnost a požitky ve všech oblastech. Souloží rád a až nebezpečně často. Navíc s vámi velmi ochotně vyzkouší nové polohy, prajktiky či sexuální hračky.

    Celebrita, která ho miluje:

    Sexy představitel mnoha rolí, mimo jiné i piráta kapitána Jacka Sparrow.Také Johnny Depp miluje rum, ale mimo něj i bourbon. Dío jeho zasněného pohledu a chlapeckého úsměvu se zamilovala nejedna z nás.

  • Šampaňské

    ...
    Autor: ahutterstock.com, profimedia.cz
    Pro život:

    Elegantní a sváteční drink milují bohémové, kteří by bez umění nedokázali žít. Tento muž věčně lítá s hlavou v oblacích a miluje všechno, co mu působí požitek. Získáte si ho lístky na koncert, do galerie nebo do divadla a především pozváním na večeři. Zapomeňte ale na guláš se šesti! Místo toho vyberte nějaký netradiční gurmánský zážitek.

    Do postele:

    Tantrické masáže či orální sex, tento typ muže je doslova posledlý pohlavními orgány a hlubokými sexuálními prožitky. Hodinové předehry a slízávání čokolády z vašeho nahého těla jsou pro něj doslova rájem na zemi.

    Celebrita, která ho miluje:

    Charismatický Leonardo DiCaprio zbožňuje chuť šampaňského natolik, že ho musí dopřávat i svému okolí. Za litry luxusního Armand de Brignac tak na oslavě svých narozenin utratil neskutečné 3 miliony amerických dolarů!

  • Koktejly

    ...
    Autor: ahutterstock.com, profimedia.cz
    Pro život:

    Martini, nebo gin s tonikem? Muži, kteří milují míchané nápoje mají silně vyvinutý cit pro detail a jsou skvělými společníky. Tito pánové zbožňují společnost a vyzkoušeli toho v životě už toli, že vědí, co jim chutná. Dokážou vás okouzlit svým projevem a lichotkami. Když si konečně budete myslet, že jste nejdokonalejší pár na světě, raději nepátrejte, jestli nemá nějakou bokovku.

    Do postele:

    Nepotrpí si na poddajné ženy, které se snaží splnit každé jeho přání, ale na druhou stranu očekává, že vůdčí roli bude mít on. Sex s ním je zábavný a zbožňuje, když mu napřímo řeknete, jak to máte ráda. a hlavně mu bdejte hlasitě najevo, jak dobře to dělá!

    Celebrita, která ho miluje:

    Možná vás to překvapí, ale nejoblíbenějším pitím Johna Travolty je míchaný nápoj v zářivě modré barvě - Bombay Sapphire Martini. Míchá se z Bombay ginu, který se prodává v safírově modré lahvi a suchého martini. Protřepat, nemíchat.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.